Eski tekel binasında yangın!

İzmir'in Urla İlçesi'nde, eski Tekel binasının çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi ile söndürüldü.

Eski tekel binasında yangın!
Eski tekel binasında yangın!
GİRİŞ 15.09.2013 22:16 GÜNCELLEME 15.09.2013 22:16
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlçeye bağlı Yenimahalle Park Sokak üzerinde bulunan eski Tekel binasının çatısında, bugün saat 19.00 sıralarında, henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine gelen itfaiye ekiplerinin iki saatlik çalışması sonucu alevler, çevredeki işletmeler ile evlere sıçramadan söndürüldü. Binanın Ankara Üniversitesi'ne tahsis edildiği ve restrore edilip müze haline getirileceği öğrenildi. Çıkış nedeninin araştırıldığı yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Jet Ali 10 yıl önce Şikayet Et
    DİKKAT EDİN NEREYE BİR PARK YAPILACAK, TOKİ EV YAPACAK YANGIN ÇIKIYOR. Seneler öncesinden hatırlarım eski bir tekel binası vardı ne garip yangın çıktı yerine park yapıldı?Daha bu gün evimin 1 km ilersinde orman yangını çıktı ve ne garip toki evlerine çok yakın. Ne garip izmir de eski tekel binasında yangın çıktı. Bakalım yerine ne yapılacak. Bu yangınları devletin kendinin çıkardığına dair duyumlar aldım. Yangınların tesadüf olmadığı belli. Devlet bina yada park yapmak için, binada yakıyor ormanda gibi görünüyor. Daha önce PKK ile görüşmedik bunu diyen şerefsizdir diyen Tayyibe sorsanız asla böyle bir şey yapmadık yapmayız ıspatlamayan şerefsizdir der kesin :) Ama en fazla bir kaç aya itiraf da edebilir.PKK görüşmelerini canlı yayında itiraf etmesi gibi? Şahsen benim temiz havamı yaktılar 5 yerde aynı anda yangın çıkmaz,hakkım haram zıkkım olsun seçimde baraj altı kalasınız...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dünya ekonomik büyümesine katkı sağlayacak ülkeler açıklandı! Türkiye kaçıncı sırada?
Gelin duvağını toplarken magandanın kurşunuyla vuruldu!