Rüyada erkek çocuk görmek nasıl yorumlanır? Rüyada erkek çocuk görmenin tabiri

Rüyada erkek çocuk görmek, hayra yorulan güzel bir rüyadır. Rüyasında erkek çocuk gören kimse sevince, feraha, mutluluğa erişir. Peki, rüyada erkek çocuk görmek farklı durumlara göre İslamı olarak nasıl yorumlanır? İşte, rüyada erkek çocuk görmenin Diyanet ayrıntılı tabiri...

Rüyada erkek çocuk görmek nasıl yorumlanır? Rüyada erkek çocuk görmenin tabiri
Rüyada erkek çocuk görmek nasıl yorumlanır? Rüyada erkek çocuk görmenin tabiri
GİRİŞ 27.10.2020 14:57 GÜNCELLEME 20.02.2021 17:17
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Rüyada erkek çocuk görmek, güvenilir dosta ve herkes tarafından saygı ile karşılanmaya işaret eder. Evlerin neşesi çocuk, rüyada da sevinci, bolluğu bereketi sembolize eder. Rüyada görülen erkek çocuk kısmetin, rızkın genişliği demektir. Başka bir tabire göre rüyada erkek çocuk gören bekar kıza hayırlı bir kısmet gelecektir. Bu rüya işleri kötüye gidenin işlerinin düzelmesine, hasta olanın iyileşmesine kısacası sıkıntısı olanın o sıkıntıyı def etmesine işarettir. Peki, rüyada erkek çocuk görmenin farklı durumlardaki yorumu nedir? İşte, rüyada erkek çocuk görmenin ayrıntılı tabiri...

Rüyada erkek çocuk sahibi olmak; bu rüyayı gören kişi müjdeli bir haber alacaktır, bu haberle hayatı temelden değişecektir. Hayırlı biri olmanın ve kendi evlatlarından da hayır görmenin işareti olan rüya, iş açısından yükselişe geçmenin, özellikle yasal mecralarda sonuçların her zaman kişinin lehinde olacağının haberini verir. Geçici bir hastalığın, kısmetlerin ve nasibin artacağının da tabiri olan rüya, güzel bir insanla tanışarak hayırlı bir evlilik yapılacağına işaret eder. 

Rüyada erkek çocuk sevmek; rüya sahibinin büyük bir düşmanı olduğu ve onun zayıf düşmesini beklediği, zayıf düştüğü anda saldıracağı şeklinde yorumlanmaktadır. Rüyada sevilen erkek çocuk kısa ve esmer ise düşman zengin ve tehlikeli; uzun ve beyaz tenli ise düşman gizlidir. Rüyada erkek çocuğun öpüldüğünü görmek gerçek hayatta büyük bir huzura işarettir.

Rüyada erkek çocuk doğurmak, hamile bir kimsenin rüyasında erkek çocuk doğurduğunu görmesi gerçekte kız çocuğu olacağına işaret eder. Başka bir yoruma göre rüyasında erkek çocuk doğurduğunu gören kadının ailesinde huzursuzluk çıkar, bu kadın hasta ise vefat eder. 

Rüyada Çocuk Görmek

Rüyada erkek çocuk emzirmek; rüyasında erkek çocuk emzirdiğini gören kadın bir kız çocuğuna sahip olacaktır. Rüyasında kendi oğlunu emzirdiğini gören kadının evladı ileride çok başarılı, hayırlı olacaktır. Bir kadının yabancı birinin erkek çocuğunu emzirdiğini görmesi riyakarlık ve düşmanlığın göstergesidir. 

Rüyada erkek çocuk yıkamak; ferahlık anlamına gelir. Genç bir kadının bu rüyayı görmesi kız çocuğuna sahip olması demekken, yaşlı bir kadının görmesi ecelinin yaklaştığına işarettir. Yıkanan çocuktan çok fazla kir çıktığını görmek, sıkıntılardan kurtulmak, kötülüklerden arınmak anlamına gelir. 

Rüyada erkek çocuk kaybetmek;Sokakta veya kalabalık bir ortamda erkek çocuk kaybettiğini görmek büyük bir fırsatı kaçırmak, üzüntüden ağlamak ve günlerce kendine gelememek demektir. Kişinin büyük bir hata yapacağını da bildiren rüya, duygusal kararlar vermenin yarattığı olumsuzluklara da dikkat çeker. 

Rüyada Bebek Görmek

Rüyada esmer erkek çocuk görmek; Dara düşmenin, bir anda borçlanacak kadar harcama yapmanın ve mali konularda yanlış adımlar atmanın kişiye sonrasında büyük pişmanlıklar yaşatacağının ifadesidir. Esmer erkek çocuk, gebe bayanlar için ikiz bebek anlamına da gelir. Yaşlı biri bu rüyayı görürse, çok sayıda torun sahibi olur ve ölmeden önce mutlu bir hayat sürer.

Rüyada sarışın erkek çocuk görmek; Aydınlığa ve esenliğe çıkmaya, problemlerden uzak bir hayat sürmeye, şifa bulmaya ve adakların gerçek olmasına alamettir. Hayırlı kısmeti olan genç kızların iyi bir evlilik yapacaklarını, bekar erkeklerin ise ailelerinin desteği ile kendilerine iş yeri açarak genç yaşta evleneceklerini bildirir. Bayanlar için gebelik manasına da gelen rüya, kişinin her konuda şansının yaver gideceğinin müjdesini verir. 

Rüyada İkiz Erkek Görmek

Rüyada ikiz erkek çocuk görmek; İkiz erkek çocuk görenin evinde darlık olmaz ve her zaman ailesinde sevgi daim olur. Sofradan bereketin eksik olmayacağını, kişi ne iş yaparsa yapsın her zaman hakkıyla ve alnının teriyle kazanç elde edeceğin, kısmetlerinin bolluğu kadar, şansının da yaver gideceğini ve tüm dertlerinden arınacağını bildirir. İyi insanlarla karşılaşmak, güçlükler yaşamadan rızk elde etmek, hayır duası almak ve ailesinin desteği ile güçlü biri haline gelmek demektir.

Rüyada Erkek Çocuk Görmek

YORUMLAR 25
  • berfin 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben13 yasindayim ve rüyamda yabancı bir çocuk gördüm b peşimden ayrilmiyordu
    Cevapla
  • Bonghee 3 yıl önce Şikayet Et
    Ruyamda suda boğulan bir koreli be eği kurtariyordum ve nerden bildiğimi bilmiyorum ama 3 yaşi vardi, onu kurtarip öpüyor ve ayakkabisinin tekinin nerde olduğunu soruyordum garip...
    Cevapla
  • Gülderen 3 yıl önce Şikayet Et
    Benim çocuğum olmadı rüyamda başkasının erkek çocuğu bana anne dedi
    Cevapla
  • Shirin 4 yıl önce Şikayet Et
    Tessekur ederim
    Cevapla
  • Nazmiye 4 yıl önce Şikayet Et
    Rüyamda hamile olduğumu ve karnımı yarp erkek çocuk çıkıyor ve tekrarlar karnıma koyuyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!