Şişli'deki krizde yeni gelişme

Şişli Belediyesi'nde yaşanan Sarıgül, İnönü geriliminin fotoğrafı niteliğinde bir ayrıntı daha ortaya çıktı.

Şişli'deki krizde yeni gelişme
Şişli'deki krizde yeni gelişme
GİRİŞ 05.12.2014 11:29 GÜNCELLEME 05.12.2014 15:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Emir Sarıgül'ün makam odası dahil belediyenin bütün birimleri Okmeydanı'nda yapılan yeni binaya taşınırken, Başkan Hayri İnönü ise büyük bölümü kiraya verilen eski binada tek başına çalışıyor.

BAŞKAN BİNADA TEK KALDI

Esentepe'de bulunan eski belediye binasının büyük bölümü Şişli Meslek Yüksekokulu'na kiraya verildi. Eski binada sadece Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü'nün makamı ve özel kalemi kaldı. Başkan çalışmalarını burada yürütüyor. Belediye yetkilileri yeni binadaki başkanlık odasının tam hazır olmadığı bu nedenle başkanın yeni binaya taşınmadığını öne sürdü.
 
SARIGÜL ÜYELİKTEN ATILABİLİR
 
Konunun MYK'de gündeme gelmediği belirtilirken, Kılıçdaroğlu, MYK sonrasında dar bir ekiple Şişli konusunda bir toplantı daha yaptı.

Toplantıda Şişli ile ilgili tavır alınması kararlaştırıldı. Kılıçdaroğlu, Yardımcısı Veli Ağababa'yı görevlendirdi. Ağababa'nın hazırlayacağı rapor Sarıgül'ün disipline sevk edilip edilmeyeceğini belirleyecek. Sarıgül, disipline sevk edilirse üyelikten atılması gündeme gelebilecek. Ancak genel merkezin bu konuda aceleci davranmayacağı belirtiliyor.

''NİKAH SONRASI BIRAKACAK'' İDDİASI

Sarıgül'ün yaşananlar konusunda uyarıldığı da öğrenildi. Başkan İnönü'nün de yakın çevresine "Aralık ayı sonunda oğlumun nikahı var. Ondan sonra başkanlık görevini bırakabilirim" dediği öğrenildi.

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 1
  • YAŞAR 26 9 yıl önce Şikayet Et
    AK-PARTİ niye hala bu kadar çok OY alabiliyor, insanlar bu AK PARTİ hala nasıl iktidar olabiliyor diyenler, AK PARTİNİN iktidar sırrı işte bu haberde, CHP İKTİDARA GELİRSE, ŞİŞLİ belediyesini nasıl yönetiyorsa, ÜLKEYİ DE öyle yöneteceğini bildiklerinde.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail’in Refah saldırısı öncesi Kassam’dan kritik ‘esir’ hamlesi
Kendisini dolandırmıştı! Arda Turan, Seçil Erzan'a sahip çıktı