Sultanbeyli'de akılalmaz kaza: 4 kişi yaralandı

Sultanbeyli'de taksi ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu takside sıkışan yolcu ile iki araçta bulunan 3 kişi yaralandı.

GİRİŞ 16.10.2022 17:27 GÜNCELLEME 16.10.2022 17:35
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Adil Mahallesi Genç Osman Caddesi ile Zonguldak Sokak kesişiminde, içinde yolcu bulunan Rıdvan S. idaresindeki 34 TDC 10 plakalı taksiyle, İsmail M. idaresindeki 57 AAF 308 plakalı hafif ticari araç çarpıştı.

İhbar üzerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Polis, kaza yerinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri taksi içinde sıkışan yaralıyı kurtardı.

Yaralılar, ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • Acele ile Ecel 1 yıl önce Şikayet Et
    İşim acil diyerek yaptığımız her işin sonucu buna benzer maalesef umarım bundan sonra daha iyi düşünüp yaparız ne yapacaksak en kötü 2 ay yaralılar yatar arabalar perte çıkmazsa tamiri sürer perte çıkacaksa en iyi 3 ayda o iş sürer çok acil di işimiz gördük şimdi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD Deniz Kuvvetleri yetkilisi: İsrail ordusu kendi İHA'larını vuruyor
CHP'li vekil ortalığı ayağa kaldırdı! Silahlar Teşkilat dizisine ait çıktı