Yozgat'ta feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı

Son dakika haberine göre Yozgat'ta taksi, otomobil ve minibüsün karıştığı trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Yozgat'ta feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
Yozgat'ta feci kaza: 3 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı
GİRİŞ 14.03.2023 22:34 GÜNCELLEME 14.03.2023 22:45
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yozgat'tan Kayseri istikametine seyreden M.G. idaresindeki 40 T 5075 plakalı taksi, Yozgat-Kayseri kara yolu Topçu köyü mevkisinde, N.K'nin kullandığı 06 BMP 501 plakalı otomobille çarpıştı.

Karşı şeride geçen otomobil, U.E. yönetimindeki 66 AE 212 plakalı minibüse çarptı.

Kazada, sürücülerden N.K. ile aracındaki 2 kişi hayatını kaybetti.

Yaralanan 5 kişi, sağlık ekiplerince Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi ile Yozgat Şehir Hastanesine kaldırıldı.

KAYNAK: AA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yolun iyiliginden kazalar oluyor artık eskiden yol yoktu adam gidi araba yoktu şimdi herşey var sürat kural tanimamazlik sonuç bu
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    bilmeden konuşmayın. orada yol 1 gidiş 1 dönüş. onun için kaza oldu
    Cevapla
  • arisoy sait ; 1 yıl önce Şikayet Et
    yozgat ,in degil bizim vatanimiz in yollari cok guzel , ! ben sorgun luyum , fransa da yasiyorum , inanin turkiye deki yol , ! avrupa da yok , kaza nin nedenleri , !! trafik kurallarini bilmediklerinden meydana geliyor inanin , !!! ben her sene arabayla izine gelir giderim , herseyi goruyoruz , diyecegim sudur , kurallara uyacacaksin , kardesim o kadar basit ,,,,,,saygilarimla ;
    Cevapla
  • Yılmaz 1 yıl önce Şikayet Et
    yahu yozgatttan boğazlıyana kadar 1 gidiş 1 dönüş yol.... bilmesek kandıracaksınız bizi.
    Cevapla
  • hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    yozgat ile kayseri yolu saçma bir şekilde tek dar ve kötü bir yol. her sene kaza olur. valilik ve devlet bu yolu genişletmek için hiç bir adım atmıyor. her yıl onlarca kişi ölüyor
    Cevapla
  • sorgun lu sait; 1 yıl önce Şikayet Et
    hasan kardesim hata yolda degildir, hata ! kurallari bilmediginizden bu tur kazalar oluyor zaten , olenlere allah rahmet eylesin, yazik giden canlara !!!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...