Uşak'ta gece kulübünde bıçaklı kavga: 1 ölü

Uşak'ta bir gece kulübünde çalışan iki garson arasında çıkan tartışma, bıçaklı kavgaya dönüştü. Bıçaklanarak ağır yaralanan 31 yaşındaki Mustafa Boral, hastanede hayatını kaybetti

Uşak'ta gece kulübünde bıçaklı kavga: 1 ölü
Uşak'ta gece kulübünde bıçaklı kavga: 1 ölü
GİRİŞ 18.03.2023 06:44 GÜNCELLEME 18.03.2023 06:44

Uşak'ta bıçaklı kavgada 1 kişi hayatını kaybetti. Fevzi Çakmak Mahallesi'ndeki bir gece kulübünde çalışan Ö.A. (23) ile Mustafa Boral (31) arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

Kavgaya dönüşen olayda Boral bıçakla yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

AA'nın haberine göre; ağır yaralanan Boral, kaldırıldığı Uşak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Ö.A. gözaltına alındı.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IBAN'la vergi kaçıran yandı! Her fiş için 3 bin 400 lira ceza
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi