Amatör sürücü vitesi karıştırınca 8 metreden alt sokağa uçtu

İstanbul'da, erkek arkadaşından direksiyon dersi almak için araç kiralayan sürücü, vitesleri karıştırınca, önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da yaklaşık 8 metre yükseklikten alt yolda park halindeki iki otomobilin üzerine uçtu.

Amatör sürücü vitesi karıştırınca 8 metreden alt sokağa uçtu
Amatör sürücü vitesi karıştırınca 8 metreden alt sokağa uçtu
GİRİŞ 21.06.2023 00:26 GÜNCELLEME 21.06.2023 00:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Kaza, saat 16.00 sıralarında İstanbul'un Kağıthane ilçesi Çağlayan Mahallesi, Enis Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, bir erkek arkadaşından direksiyon dersi almak isteyen 23 yaşındaki Beyza Karamuk, mobil uygulama üzerinden bir otomobil kiraladı. Sokak üzerinde park halindeki otomobile binen Karamuk, iddiaya göre, aracı çalıştırırken vitesi karıştırdı. Geri geri giden otomobilin kontrolünü kaybeden Karamuk, park halindeki otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobil park halindeki başka bir otomobile daha çarptı. Parkın duvarına çarpan otomobil kendi ekseni etrafında dönmeye başladığı sırada Beyza Karamuk kendisini otomobilden dışarı attı.

YAKLAŞIK 8 METRE YÜKSEKLİKTEN ALT SOKAĞA UÇTU

Demir korkulukları aşan otomobil, yaklaşık 8 metre yükseklikten alt yolda park halindeki 2 otomobilin üzerine uçtu. Otomobilin içinde bulunan Beyza Karamuk'un arkadaşı kazayı hafif yaralarla atlattı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazayı hafif yaralarla atlatan Karamuk ve arkadaşı, sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı. Yaralıların hastanede yapılan tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

"KADIN SÜRÜCÜNÜN OTOMOBİLDEN ATLADIĞINI GÖRDÜK"

Sokak sakinlerinden Cahit Kuru, "Yukarıdan aşağıya doğru araç gelirken, artık freni mi patladı, kontrolünü mü kaybetti bilmiyorum. Bariyerlere geldiği zaman kadın otomobilden atladığını gördük. Araba yukarıdan aşağıya düştü. Araçtakini de zaten sağ salim çıkarttık" dedi. Kazayı gördüğünü ifade eden Erhan Tanboğa ise "Araba yukarıdan geliyordu, ilk önce bir araca çarptı,  sonra arkasıyla şu arabaya çarptı. Daha sonra dönerken duvara vurdu, sonra kadın arabadan kendini attı. Sonra araba döndü bariyerlerden aşağı düştü. Kadın şofördü, durumu iyiydi" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 16
  • İllallah 10 ay önce Şikayet Et
    Otonom (sürücü gerektirmeyen) araçlar yaygınlaşıncaya dek, sadece ,gerçekten ihtiyacı olan kadınlara, özel izinle ehliyet verilse hiç fena olmayacak. Kaza yapmasalar bile hergün karşılaştığım üzere trafiği gereksiz yere aksatıyorlar.
    Cevapla
  • Kayahan 10 ay önce Şikayet Et
    Ya bir insansın canına kast etseydiniz!! Galiba bunu da oyun oynaş zannettiniz.
    Cevapla
  • Tarık 10 ay önce Şikayet Et
    İşi baştan yanlış yapmış yanlış eğitmeni seçmiş Geçmiş olsun inşallah
    Cevapla
  • 777 10 ay önce Şikayet Et
    Aksaray'da fren yerine gaza basan kadın sürücünün kullandığı otomobil, millet bahçesine girdi. Hızını alamayan otomobil spor aletlerinin üzerinde asılı kaldı.
    Cevapla
  • Minnoş 10 ay önce Şikayet Et
    Kendini atmiş arabadan adamın canını umursamamiş, aynını adam yapsa feministler cir cir cir kadın kadın kadın ölüme terk etti ! Kasıt yaptı ! Başlarlardi....
    Cevapla
  • Cevap 10 ay önce Şikayet Et
    Tam tespit
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!