Silivri'de 2 kıza cinsel tacizde bulunan antrenör tutuklandı

İstanbul Silivri'de yaşları küçük olduğu öğrenilen 2 kıza cinsel tacizde bulunduğu iddiası ile gözaltına alınan antrenör, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 12.10.2023 10:55 GÜNCELLEME 12.10.2023 11:16

İddiaya göre Silivri'de voleybol antrenörü olarak çalışan U.T., 1 yıl önce kursa kaydolan iki kız çocuğuna yakın davranmaya başlayarak iki kızı aracı ile evine bırakmak istemişti.

Yaşı küçük kızlardan birini yolda indirdikten sonra U.T.'nin diğer öğrenciye cinsel istismarda bulunduğu tespit edilmişti. İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili inceleme başlattı. Konu ile ilgili şüpheli U.T. yakalanarak gözaltına alındı. U.T., emniyetteki işlemlerin ardından “çocuğun cinsel istismarı” suçundan adliyeye sevk edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

"BÜYÜKLÜK SENDE KALSIN, ÖZÜR DİLERİM"

Öte yandan tacize uğradığını iddia eden kız, U.T. isimli şahısla telefon görüşmesini kayda almıştı. Yapılan görüşmede kızın, "Arabadan indiğimden beridir elim ayağım titriyor. Sizin kızınıza yapılsa hoşunuza gider mi?" dediği, U.T.'nin ise "Bir daha böyle bir şey olmayacak. Rahat olabilirsin, ben hata yaptım. Bazen olur öyle, kusura bakma. Büyüklük sende kalsın, özür dilerim" dediği ortaya çıkmıştı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Pusu kurup öğretmenini bıçakladı! Dehşet anları kamerada...
İsrail polisi, Türk vatandaşını şehit etti