Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı

Samsun'da jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
Samsun'da uyuşturucu operasyonu: 3 gözaltı
GİRİŞ 25.11.2023 17:33 GÜNCELLEME 25.11.2023 17:33
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Samsun İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ve Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Tekkeköy ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 4 ikametgah, 1 iş yeri ve 1 otoya eş zamanlı operasyon gerçekleştirdi.

Yapılan aramaların sonucunda 5 adet uyuşturucu kullanma aparatı, 35 adet içime hazır, 10 adet kullanılmış sentetik ecza , 5 adet 9 mm çapında tabanca mermisi, 1 adet makas, 1 adet gazlı çakmak, 5 gram kubar esrar, 10 gram metamfetamin, uyuşturucu satışından elde edildiği değerlendirilen 7 bin 715 TL nakit para ve uyuşturucu madde paketlemesinde kullanılan malzemeler ele geçirdi.

Ele geçirilen malzemelerin ardından B.Y., A.E. ve Y.Y. gözaltına alındı. B.Y. ve A.E. ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakılırken, Y.Y. ise uyuşturucu ticaretinden bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Nursena Akbaba Haber7.com - Editör
Haber 7 - Nursena Akbaba

Editör Hakkında

1997 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladıktan sonra 2019 yılında Sakarya Üniversitesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun oldu. 2018 yılında Hürriyet Gazetesi ve 2019 yılında TRT'de stajlarını tamamladı. 2021 yılından itibaren Kanal 7 Medya Grubu bünyesinde yer alan Haber7.com'da İçerik Editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Misafir 4 ay önce Şikayet Et
    ALLAH adaleti emreder...
    Cevapla
  • Başkentli 5 ay önce Şikayet Et
    Buldumm..sosyal medya yada internet ve onları içimize sokan kafirler ha birde onların içimizdeki uzantıları ve onların uyuşturduğu islam dan uzak yada ramazan müslümanı olmayı bir halt zanneden çağdaş yurdum insanı.Ülkenin ne kabahati var birader,ALLAHIN CC kanunlarını bırakırsan ve bunu bayram havasında yaşarsan buna karşı gelenleri yobaz diye dışlarsan bunlar daha iyi günler..
    Cevapla
  • Burası Neresi ? 5 ay önce Şikayet Et
    Heryer uyuşturucu, heryer mafya, çete, katil, hırsız, dolandırıcı, rüşvet ve dahası... * Bilin bakalım burası neresi ?
    Cevapla
  • Vicdan mazluma 5 ay önce Şikayet Et
    Arka kapıdan cıkar ömür boyu atacaksın hapisdedede yemeğini vermiyecen ordada calışacak calışmıyorsa ölsün millet kerizmi birtek akıllı onlar cal ot sat milletin cocuklarını zehirle sonra böyleleri sayğı duyulsun babamın öğlu yapsa acımam
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Ali beye helal olsun operasyonlara devam!!!!!!!!!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MHP lideri Devlet Bahçeli'den önemli açıklamalar!
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?