Bursa’da ahırda çıkan yangında 10 büyükbaş hayvan telef oldu

Bursa’da büyükbaş hayvanların bulunduğu 2 katlı ahırda yangın çıktı. Alevlerin kapladığı ahırdaki yangını itfaiye ekipleri söndürürken, içeride bulunan 10 büyükbaş hayvan telef oldu.

Bursa’da ahırda çıkan yangında 10 büyükbaş hayvan telef oldu
Bursa’da ahırda çıkan yangında 10 büyükbaş hayvan telef oldu
GİRİŞ 15.01.2024 06:18 GÜNCELLEME 15.01.2024 06:18

Olay, saat 02.30 sıralarında merkez Osmangazi ilçesine bağlı tarihi İnkaya Mahallesi İğde Sokak üzerinde meydana geldi. 60 yaşındaki Mustafa Güney’e ait 2 katlı bir ahırda henüz bilinmeyen bir sebepten yangın çıktı. Kısa sürede samanların tutuşmasıyla ahır adeta alevlere teslim oldu. Alevkeri gören mahalle sakinleri durumu 112 ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederken, ahırda zaman zaman çökmeler meydana geldi.

Yaklaşık 1 saatlik mücadele sonrası alevler bitişikteki binalara sıçramadan kontrol altına alındı. Yangında 10 büyükbaş hayvanın telef olduğu belirlenirken, polis ekipleri yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışma başlattı.

KAYNAK: İHA
Ramazan Yıldız Haber7.com - Haber Şefi
Haber 7 - Ramazan Yıldız

Editör Hakkında

1981 yılında Isparta'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Afyonkarahisar'da, lisansını İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde, yüksek lisansını Bahçeşehir Üniversitesi'nde tamamladı. Üniversitenin ardından bir süre özel sektörde araştırmacı, daha sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin (İBB) farklı iştiraklerinde İngilizce öğretmeni, sosyolog ve idareci olarak çalıştı. İnternet haberciliğine ilk adımını 2015 yılında Türk Medya’da attı. 2020’de Haber7’de gece editörlüğüne başladı. Halen Haber7.com’da haber şefi olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dur ihtarına uymayan yakayı öyle bir ele verdi ki!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi