Ezilmekten kıl payı kurtuldular

Beyoğlu'nda sürücünün kontrolünden çıkan otomobil, kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Kaza anı bir otelin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

GİRİŞ 10.07.2012 15:27 GÜNCELLEME 10.07.2012 17:05
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay yerine gelen yaralıların yakınları ise sinir krizi geçirdi.

Kaza dün 17.00 sıralarında Refik Saydam Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre Gökhan C.'nin kullandığı 34 ZL 2096 plakalı otomobil Unkapanı istikametine doğru ilerlediği sırada sürücünün kontrolünden çıktı. Hızla gelen otomobil, o sırada kaldırımda yürüyen yayalara çarptı. Otomobilin çarptığı yayalardan biri kaldırıma diğeri ise yola savruldu.

Otomobil ise yol kenarında park edilmiş bir başka araca çarparak durabildi. Otomobilde sıkışan sürücü, kurtarılarak hastaneye sevk edildi. Otomobilin çarptığı yaralı vatandaşlar ise Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası olay yerine gelen yaralı yakınları ise sinir krizi geçirdi.
Bu arada, kaza anı bir otelin güvenlik kamerasınca saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, kontrolden çıkan otomobilin hızla ilerleyerek yayalara ve ardından park halindeki araca çarma anı görülüyor. 

YORUMLAR 2
  • DiRiLiS 11 yıl önce Şikayet Et
    rabbim gunah yazmasın. o hanım kardeşimizin zıp zıp zıplaması da neydi öyle ya.. kız gitti lafını duyar duymaz verdiği tepki inanılmazdı.. rabbim kimsenin başına vermesin..
    Cevapla
  • mehmet ulukaya 11 yıl önce Şikayet Et
    otomatik hız sınırı getirmeli. şehir merkezlerinde hızlanmasını engellemek lazım
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hamas'tan son dakika ateşkes açıklaması! Müzakereler sona erdi: Cevabımızı ilettik!
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!