Gündüz otogar, akşam düğün salonu /VİDEO

Bitlis'in Tatvan ilçesinde bulunan şehirlerarası otobüs terminali gündüz otogar akşam düğün salonu olarak kullanılıyor.

Gündüz otogar, akşam düğün salonu /VİDEO
Gündüz otogar, akşam düğün salonu /VİDEO
GİRİŞ 19.07.2012 00:35 GÜNCELLEME 19.07.2012 00:35

Her geçen gün gelişen ve büyüyen Tatvan'da sosyal tesis alanında yaşanan eksiklik, vatandaşın özellikle yaz aylarında okul bahçelerinde, otogarda ve evlerinin önünde düğün yapmasına neden oluyor.

Yaklaşık 75 bin nüfuslu Tatvan'da, sadece bir düğün salonunun bulunması ve bu salonun fiyatının da yüksek olması nedeniyle maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar, düğünlerini Tatvan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde yapmak zorunda kalıyor.

Her geçen gün gelişen Tatvan'da sosyal alanların eksikliğine dikkat çeken vatandaşlar, gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Tatvan'da sosyal tesis sayısının yetersiz olmasından şikayetçi. Eksikliklerin başında düğün salonlarının geldiğini belirten vatandaşlar, özellikle yaz aylarında hemen hemen her gün en az 10 düğün olduğunu, ancak buna karşın ilçedeki düğün salonu sayısının ise sadece bir olduğuna dikkat çekiyor.

Düğünlerini yapacak yer bulmadıkları için otogarı seçtiklerini kaydeden Aydın Çelik ise Tatvan Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin hem uygun olması hem geniş bir alana sahip olması nedeniyle burayı seçtiklerini söyledi.

Arkadaşının düğün sevincine ortak olmak için otogara geldiğini ifade eden Taner Sancak da "Arkadaşımızın düğününe katılmak üzere otogara geldik. Arkadaşımız, düğün yapacak düğün salonu ve sosyal tesis bulamadığı için otogarı seçmek zorunda kaldık. Her şey güzel. Arkadaşımıza mutluluklar diliyorum." şeklinde konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan imzaladı! 28 Şubat Davası sanıklarına af getirildi
Heniyye'nin torunlarının şehit olmadan dakikalar önceki görüntüleri paylaşıldı!