Gösterilerde Türk bayrağı kullandılar

Brezilya'da ABD destekli Michel Temer karşıtları, 'darbe karşıtı' gösterilerinde Türk bayrağı kullandı.

Gösterilerde Türk bayrağı kullandılar
Gösterilerde Türk bayrağı kullandılar
GİRİŞ 03.09.2016 12:27 GÜNCELLEME 03.09.2016 12:46
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Brezilya'nın Sao Paulo kentinde, yeni devlet başkanı Michel Temer karşıtı gösterilere binlerce kişi katıldı. Protesto gösterilerinde bir kişinin Türk bayraklı pankart taşıdığı görüldü.

ROUSSEFF 'YARGI DARBESİ' İLE İNDİRİLDİ

Brezilya Senatosu, ‘görevi kötüye kullanmak’la suçlanan Devlet Başkanı Dilma Rousseff’in koltuğundan azledilmesine karar vermişti. Rousseff’in azledilmesinin ardından devlet başkanlığına getirilmesine kesin gözüyle bakılan Geçici Devlet Başkanı Michel Temer, yemin ederek görevine başladı. Brezilya'da yaşananlar kimilerine göre ABD'nin sivil bir darbesi şeklinde..

TEMER, ABD MUHBİRİ OLARAK BİLİNİYOR

Wikileaks'in sızdırdığı notlara göre, geçici Devlet Başkanı Temer, 2006 yılındaki seçimler öncesinde ABD diplomatlarına düzenli olarak bilgi verdiği ortaya çıkmıştı. Wikileaks'in 'ABD Elçiliğinin Muhbiri' olarak tanımladığı Temer'in ismi ABD'nin Sao Paolo'daki büyükelçiliğinden Washington'a geçilen 11 Ocak ve 21 Haziran 2006 tarihli notlarda geçiyordu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 50
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Bizim darbedeki muvaffakiyetimiz; Evvela Allahın inayeti sonra milletin gayretindendir. Kendimize kahraman gözüyle bakacağımıza şükredip eksiklerimizi tamamlayalım.
    Cevapla
  • Dosd 7 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye olarak sosyal medyadan berezilyaya desdek cikalik
    Cevapla
  • veli 7 yıl önce Şikayet Et
    Ortadoğuda, Asyada, G. Amerika'da haritaların değişim projesi devam ediyor. Başarılan darbeler, yeni darbelere için ilham kaynağı gibi kullanılıyor. Türkiye için de Brezilya'daki rezalet kullanılmaya çalışıldı. Ancak görülen o ki Türkiye, 15 Temmuzda sadece kendisine ve aynı zamanda tüm islam alemine yapılan darbeyi püskürtmemiş, Brezilya'daki gibi proje darbelerin de bundan sonraki belalısı olacak... darbecilerin kabusu olacak..
    Cevapla
  • TOPRAK 7 yıl önce Şikayet Et
    Bir gecede darbeyi püskürten, teheccüd vaktinde sela okuyup, sabah namazında darbeye karşı dua eden, öğlen namazında darbe püskürtüldüğü için şükür namazı kılan başka millet var mı ki; onun bayrağını sallasın...
    Cevapla
  • Şamil 7 yıl önce Şikayet Et
    Helall sana..
    Cevapla
  • mustafa laz 7 yıl önce Şikayet Et
    biz adaleti cihanda yaymak için mücadele yapacağız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!