Trump'tan ilginç çıkış! İhtiyacım yok çünkü...

ABD başkanı seçilen Donald Trump, günlük istihbarat raporlarına ihtiyacı olmadığını söyledi

Trump'tan ilginç çıkış! İhtiyacım yok çünkü...
Trump'tan ilginç çıkış! İhtiyacım yok çünkü...
GİRİŞ 12.12.2016 11:49 GÜNCELLEME 12.12.2016 11:49

ABD başkanı seçilen ve koltuğu Ocak ayı sonunda mevcut başkan Barack Obama'dan devralmaya hazırlanan Donald Trump, Fox News'ten Chris Wallace'ın konuğu oldu.Pazar akşama yayınlanan programa katılan Trump, kendisine yöneltilen sorulara ilginç yanıtlar verdi.

ZEKİ BİR İNSANIM, İHTİYACIM YOK

Diğer ABD başkanlarının aksine, istihbarat örgütlerinden yalnızca haftada bir kez rapor alacağı yönündeki iddiaları yanıtlayan Trump, "İhtiyacım olduğunda alırım. Öncelikle, bu raporları hazırlayan insanların çok başarılı ve iyi olduklarını söylemeliyim. Onlara, 'eğer bir değişiklik olursa beni arayın' dedim. Ama bu raporları istemiyorum çünkü zeki bir insanım. Önümüzdeki 8 yıl boyunca, her gün aynı kelimelerle söylenmiş aynı şeyleri dinlemek istemiyorum." ifadelerini kullandı.

BİR ÇOK RAPOR SUNULDU AMA...

Trump, raporların her gün aynı şeylerden bahsettiğini belirterek; "Evet birçok rapor sunuldu. Onlara da söyledim. Eğer gelip, 'Hiçbir şey değişmedi' diyecekseniz, buna gerek yok. Tabi, bu durum bazı zamanlarda değişebilir. Bazı değişken durumlarla da karşılaşabiliriz." ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Sivasspor'u gole boğdu!
İslam İşbirliği Teşkilatı'ndan tarihi İsrail kararları