Myanmar'daki Müslümanlar Bangladeş'e geçiş yaptı!

Uluslararası Göç Örgütü, 18 bin Rohingya Müslümanı'nın Myanmar'daki şiddetten kaçarak Bangladeş'e gittiğini söyledi.

GİRİŞ 30.08.2017 10:59 GÜNCELLEME 30.08.2017 12:55
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Uluslararası Göç Örgütü, çoğunluğu kadın ve çocuklardan oluşan yaklaşık 18 bin Rohingya Müslümanı'nın Myanmar'daki şiddetten kaçarak Bangladeş'e gittiğini söyledi.

Sınırın yakınlarındaki Güney Cox's Bazar kasabasında IOM ofisini yöneten Sanjukta Sahany, "Onlar çok, çok çaresiz durumda" dedi.

Sahany, "En büyük ihtiyaç gıda ama sağlık hizmetlerine ve sığınacak bir yere ihtiyaç duyuyorlar, en azından bir kısmı kapalı, başlarının üstünü kapatacak bir çatıya ihtiyaç duyuyorlar" dedi.

Myanmar'ın Arakan eyaletinde ordu mensuplarının yaptıkları saldırılarda 2 ila 3 bin arası Müslüman'ın katledilmiş, 100 binden fazla Müslüman da yerinden edilmişti.

YORUMLAR 8
  • bamsı 6 yıl önce Şikayet Et
    Bugun irak suriye myanmar ve dunyanin neredeyse tumunde katliama ugrayanlarin sadece musluman olmalari diger kominist ateist yada kufur dinlerinin tek bir dili konustugunu gormemiz islamin hak din oldugunun en guclu kanitidir bu ancak bizim imanimizi dahada guclendirir zayiflatmaz.butun islam aleminin mubarek kurban bayraminda huzura kavusmasi en buyuk dilegimizdir.
    Cevapla
  • Sayyod 6 yıl önce Şikayet Et
    Hepsi kadın ve çocuk...Zalimin gücü zayıflara yetmiş .Elindeki modern silahıyla zayıfa galebe çalmış.Bizler de Batnın kararını bekliyoruz. BM nin vijdanı olsaydı olaylar olmadan önlem almazmıydı ?
    Cevapla
  • güneş 6 yıl önce Şikayet Et
    ey müslüman 2 gün sonra kutlanacak kurban bayramı derdine düşmüş müslüman sen onları düşünmezsen yüce yaradanda seni düşünmez şefaat eden resul sana bakarmı sanarsın sen et derdine düş orda kardeşin var ölüyor işkence görüyor el vicdan diyorum ihh yı göreve çagırıyorum bunların acısı gün gelir senden çıkar ey müslüman sanmaki bu geçer sanmaki bu unutulur hesabı var ey müslüman ama müslümanlar şatafat peşinde 1 kurban değil 2 kesip et yeme derdinde o mizan günü hesap sorulur ey müslüman o kardeşlerin inleyen ızdırabı sizdende benden de sorulur şimdi yiyin etinizi ey müslüman selam ile
    Cevapla
  • H.B.V 6 yıl önce Şikayet Et
    Budistler Dünyanın en Vahşi ve Cani yaratıklarıdır.
    Cevapla
  • ADİL MUHTAR 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAHIM ŞU ŞERİFE GÜNÜ SANA YALVARIYORUM MÜSLÜMANLARA YARDIM ET küffarları kahrı perişan et tüm dünya kafasını kuma gömmüş sesi çıkmıyor müslüman düşmanı kafirler unutmayınki bir gün hesabını vereceksiniz ALLAH kimsenin hakkını kimsede koymaz
    Cevapla
  • yorumsuz 6 yıl önce Şikayet Et
    namazda dua et burda degil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
2024'te Türkiye'de en çok satılan lüks otomobiller
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır