İngiltere'den flaş Suriye açıklaması

İngiltere Başbakanlık Ofisi'nden Suriye'nin kimyasal silah kullanımına ilişkin bir açıklama yapıldı.

İngiltere'den flaş Suriye açıklaması
İngiltere'den flaş Suriye açıklaması
GİRİŞ 27.08.2013 12:26 GÜNCELLEME 27.08.2013 14:46
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Açıklamada, "İngiltere kimyasal silah kullanan Suriye'ye orantılı bir karşılık vermeyi planlıyor" denildi.

İngiltere, Suriye'ye olası askeri müdahale için acil durum planını hazırlıyor.

İngiltere Başbakanlığı, ordunun acil durum planının görüşülmekte olduğunu bildirirken, her türlü karşılığın orantılı, uluslararası hukuka uygun ve yasal çerçevede olacağını kaydetti.

Tatilden dönen İngiltere Başbakanı David Cameron'ın bugün, İngiliz Parlamentosu'nu Suriye'yi görüşmek için toplanmaya çağırması bekleniyor.

Cameron yarın ise bakanlar, üst düzey askeri yetkililer ile istihbarat yetkililerinin katılacağı ve Suriye konusunun ele alınacağı Ulusal Güvenlik Konseyi toplantısına başkanlık edecek.

Bu arada, İngiltere Savunma Bakanlığı, jetlerin Kıbrıs'taki üsse konuşlanması için Kraliyet Hava Kuvvetleri'nin tatbikatının ertelendiğini açıklandı.

YORUMLAR 11
  • Abdurrahman Kaba 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu Saldırı Sırasında..... Hiç bir masum çocuk ve vatandaşın ölmeyeceğine herhalde garanti verebiliyorsunuz?
    Cevapla
  • erdal 10 yıl önce Şikayet Et
    libyada oldugu gibi vurulacaktir orasi kesin amma ben isterim ki bu vurucu gucun icinde turkiye de olsun. bunun turkiyeye donduleri cok olucakdir mesela en basiti bi suredir fuze idi halikopter idi insansiz hava araci idi uretiyoz deyip seviniyoruz ya iste bunlari dunyaya gosteririz kapasite testi olur sonra sinirimizda pkk destekli kisilerin kontrolettigi yerler var oralari bombalariz olmadi yanlislik oldu deriz dengeler istedigimiz yonde degisir sonra kurulacak yeni hukumettebulunacak kisilere bakin basindan sonuna yaninizda idik diye baski kurup suriyede istenilene yakin isler yaptirabiliriz sonucta suriye bizim komsumuz vurus esnasinda suriyenin elinde kalmis silahlarin envanterini cikartip savas sonu neler satabiliriz diye rapor olusturabiliriz hafif silahlarin tumunu biz satar isek yarin oburgun bi surtusmede en azindan ellerindeki mali biliyoruzdur
    Cevapla
  • muharrem tosun 10 yıl önce Şikayet Et
    بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِِBismillahirrahmanirrahim. saddama yapılan müdahaleye ne denli benziyor .. saddam gibi esat aileside amaçlanan görevlerini yapmışdır .. öldürüleceği ihtimal vermiyorum . esat ailesi israil menfaati için ordaydı sıra suriyenin dağılmasındadır .. avam kamarasında herşey görüşüldü anlaşılan
    Cevapla
  • osman ünlü 10 yıl önce Şikayet Et
    AKBABALAR. aKBABALAR ÜŞÜŞMEYE BAŞLADI BUNU TARİH YAZSIN.
    Cevapla
  • EMRE CAN 10 yıl önce Şikayet Et
    ESED MİSYONUNU TAMAMLADI-. şimdi esad,rusya.b.m.abd.herkes mizyonunu tamamladı sıra insanlığa,tarihe güzel görünmekte.neyse bunada şükürmü diyelim ne diyelim bilemedim de.allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hatayspor'dan Halil Umut Meler ve TFF'ye isyan!
Baldızdan sonra sıra yeğende! CHP'li belediyeden tepki çeken atama