Dünya hayalet arabayı konuşuyor!

Rusya'da bir aracın kamerasına takılan görüntü, tüm dünyanın diline düştü. Görüntülerde bir anda ortaya çıkan otomobilin nereden geldiğini kimse çözemiyor.

GİRİŞ 19.04.2014 11:33 GÜNCELLEME 22.05.2022 16:12
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rusya'dan çıkıp dünya çapında yayılan görüntülerin gizemini çözmek için sayısız teori üretildi, ancak henüz hiçbiri doğrulanamadı. İzleyin, kendiniz karar verin...?123

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 9
  • Hakan K 10 yıl önce Şikayet Et
    cevap şu. öndeki aracın plakası belli. Madem her araçta kamera mecburi. O aracın kamera kaydına bakmak yeterli olur sanırım.
    Cevapla
  • emre bay 10 yıl önce Şikayet Et
    Kör nokta. Yaşanan kaza hayalet denilen aracın karşı şeritten kırmızı ışıkta geçip, kameranın kör açısına denk gelip sanki bir anda çıkmış hissi vermesinden kaynaklanıyor.Olay gerçek,ancak kamera çekim açısı kısıtı
    Cevapla
  • Reys73 10 yıl önce Şikayet Et
    heee hayalet araba. bi gidin işinize Allah aşkına.yok öyle bir şey.O araç ilerden durmadan devam eden bir araç.farkındaysanız araçlar yeşil yanıp ilerlerken BMW nin yanında ilerleyen araç BMW den daha önce fren yapıp duruyor,ama BMW farketmeden ilerliyor ve çarpıyor.iyi yapılmış bir hile ama hayalet oladığı kesin.aracın geliş görüntüleri bir şekilşde silinmiş.orada çok var böyle votka içip yola çıkan ışık kavşak takmayan sürücü.uzun sözün kısası,yeşil yanınca hareket eden araçlar ve ilerden kırmızıda durmayıp gelen başka bir araç ,o aracı önce farkedip duran kırmızı araç ve son anda farkedip duramaıy çarpam BMW ..ve oynanmış bir görüntü bu kadar basit.Neden rusya dersenizde orda araç kamerası mecburi olduğu için çok malzeme çıkıyor.
    Cevapla
  • Ali Kemal YANAR 10 yıl önce Şikayet Et
    hep rusya diyenler... başka yeri bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla oradaki araçlarda kamera olması mecburi.o yüzden nette kaza videoları falan çoğu rusya..
    Cevapla
  • Abdulbaki KÖSEOĞLU 10 yıl önce Şikayet Et
    Hep Rusya. Arkadaşlara katılıyorum. Bu olaylar hep Rusyadan. inanmıyoruz bu haberlere.....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Boykotların hedefindeki Starbucks’tan yeni Türkiye kararı
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız