Mescid-i Nebevi'de alarm!

Mescid-i Nebevi'de İranlilarin eylem yapacağı istihbaratıni alan Suudi polisi, mescid ve çevresinde önlemlerini artırdı.

GİRİŞ 02.10.2015 03:31 GÜNCELLEME 02.10.2015 07:32
Bu Habere 50 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı'nın 1. günü Mina'da meydana gelen faciada 400 vatandaşını kaybettiğini açıklayan İran makamlarından Suudi yetkililere tepkiler sürerken, Medine'deki Mescid-i Nebevi'de eylem yapmaya hazırlanan İranlı gruba karşı önlem alarak Mescidi boşalttı.

Haber7'nin edindiği bilgilere göre, Cennet'ül Baki ile Ravza arasında toplanan bir grup İranlı matem toplantısı düzenledi. Herhangi bir taşkınlık yaşanmaması için polis eylemcileri çembere aldı.

Yerde oturan eylemciler megafonla ağıt yaktı. Ağıt sesleri çevredekiler tarafından rahatlıkla duyuldu. İranlıların eylemi bir süre daha sürdükten sonra olaysız sona erdi.

Güvenlik güçlerinin bekleyişi sürüyor.

YORUMLAR 50
  • ebubekir 8 yıl önce Şikayet Et
    birakin bu sii dusmanligini ummetci olmak boylemi alimleri okuyun .yaptiginiz kinin imaniniza ne kadar zarar verdigini goreceksiniz.bence suriye politikasinda iranin kabahatleri var ama aksa ve mekke izdi. haminda ki tepkiyi en iyi onlar dile getiriyor
    Cevapla
  • Asım 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ilk defa olan süper bir durum değil. Hacca umreye giden bilir. Perşembe günü öğlene doğru Suudi Robocop askerleri Cennet-i Mualla çevresini sararlar. Hatta bunlar ne yapıyor diye biraz dikkatli bakınca asker gelip bizi bile fırçaladı.
    Cevapla
  • baba muhsin 8 yıl önce Şikayet Et
    şeref yoksunu kalleşler
    Cevapla
  • Nurullah 8 yıl önce Şikayet Et
    İran savunucu arkadaşlara tavsiyem susun bu adamlar lebbeyk ali lebbeyk lebbeyk humeyni lebbeyk diyen adamlar ve ben bu hacda oradaydım izdaham olayıda iranın halt yemesi binlerce iranlının bi anda durduk yere geri dönmesinden kaynaklanan bir olay.
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    Suudiler elstiriyi fazlasiyla hak etselerde Iran her daim fitne pesinde.. rabbim parcalanan ümmete yardim etsin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş
Mehmet Şimşek ve kredi iddiaları sonrası IMF'den Türkiye açıklaması