Terör operasyonlarını protesto ettiler!

Güneydoğu'da yürütlen terör operasyonlarına tepki gösterdiler, siyah çelenk bıraktılar

Terör operasyonlarını protesto ettiler!
Terör operasyonlarını protesto ettiler!
GİRİŞ 13.01.2016 17:24 GÜNCELLEME 13.01.2016 17:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye'deki terör operasyonlarını protesto eden Fransa Alevi Birlikleri Federasyonu (FUAF) Kuzey Batı Bölgesi üyelerinden 20 kadar kişi, Türkiye'nin Paris Başkonsolosluğu önünde toplanarak siyah çelenk bıraktı. 

OLAYSIZ DAĞILDI

Avrupa Alevi Birlikleri Konfederasyonu'nun (AABK) hazırladığı basın bildirisi  FUAF Esnaf ve işverenler Komisyon başkanı Engin İnci tarafından okundu. Bildiride, "Çok geç olmadan barış ve diyalog süreci başlamalıdır. Savaş bitmeli, çocuklar, masum insanlar ölmemeli, analar ağlamamalıdır. Demokratik koşullar sağlanmalı ve kalıcı barış için her iki tarafta silahları bırakmalı, müzakereler yeniden başlatılmalıdır" denildi. Grup olaysız dağıldı.

 

YORUMLAR 2
  • insan 8 yıl önce Şikayet Et
    tüm alaeviler değil ama büyük çoğunluğu zaten pkk sempatizanı hdp ve chp seçmeni ne beklenirki allah akıl fikir versin kendi ülkelerini parçalamakla ellerine ne geçecek acaba ben söylim geri denüşü olmayan pişmanlık
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlar zaten bu ülkenin insanı değiller bu hükümet döneminde çıkıpta biz aleviyiz diyebiliyorlar eskiden hep saklarlardı gizlerlerd, bizdeki alaevilikte tamamen garip birşey cümle bulamıyorum nasıl işlerine geliyorsa öyle yorumlayıp yapıp uyguluyorlar garipler çelişkisi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PYD elebaşı Salih Müslim'in eşinden teröristbaşı Abdullah Öcalan hakkında skandal ifadeler
Kassam Tugaylarından İsrail'e 'Rajum' sürprizi! İsrail karargahına peş peşe fırlatıldı