Rus ordusuna sıradışı silah!

Rus ordusunun yakın bir zamanda füze, güdümlü bomba, zırhlı araç ve tankların optik sistemlerini şaşırtabilecek lazer silahlarına sahip olacağı açıklandı.

Rus ordusuna sıradışı silah!
Rus ordusuna sıradışı silah!
GİRİŞ 14.02.2017 00:20 GÜNCELLEME 14.02.2017 10:43
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Rus İzvestiya gazetesi, uçak ve helikopterlerin optik cihazlarını, güdümlü bomba ve füze başlıklarını onlarca kilometre mesafeden ‘köreltebilecek’ mobil lazer donanımların en kısa sürede Rusya Savunma Bakanlığı’na teslim edileceğini yazdı.

Gazetedeki habere göre, yeni lazer cihazlarının etki alanı yalnızca hava araçlarıyla sınırlı değil. Lazerler, zırhlı araçların ve tankların da optik sistemlerine karşı koyabilecek, tanksavar füze cihazlarındaki nişan alma sistemlerini şaşırtabilecek.

LAZER CİHAZLARI KOLAYLIKLA MONTE EDİLEBİLİYOR

İzvestiya’nın yazısında, şu anda test edilen yeni lazer cihazlarının küçük ebatları sayesinde askeri araçlara kolaylıkla monte edilebildiği belirtildi.

Cihazların çalışma prensibiyse oldukça basit. Makine, tekli veya çoklu lazer ışınını, tespit edilen aracın üzerindeki optik sisteme doğru yöneltiyor ve sistemi köreltiyor.

Cihazın üzerinde blok haline getirilen birkaç lazer ışınlama ünitesi sayesinde, lazerler birden çok hedefe karşı etkili bir şekilde kullanılabiliyor.

YORUMLAR 9
  • sorti 7 yıl önce Şikayet Et
    unutmayın herşeyin bierde antisi vardır teknoloji savaşları tamgaz devam ediyor bizdede var lazer silahları hala geliştiriyoruz lazerle vuracağız onlarparçalayan yakanonlar geçkalmış baypas eden hedef kitini bloke edenkorallar ortalığı bitirdi
    Cevapla
  • Nevzat 7 yıl önce Şikayet Et
    Anlamı Rusya ABD'ye mesaj veriyor bende senin uçağını düşüreceğim ,Moskova korosu uçağı nasıl düştü sizce?
    Cevapla
  • vatandas 7 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar superler yaaaa...birakin Allah askina lazermis felan hepsi sehir efsanesi...lazer kilicli adam g3 le kut diye vurulur..ha ha ha
    Cevapla
  • Deneme 7 yıl önce Şikayet Et
    Suriye savaşı uzun sürecek anlaşıldı
    Cevapla
  • Gurbetci54 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar üretiyor Fetö yok sonucta bilim adamlarinin aralarinda
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lexus LBX Türkiye'de satışta! B-SUV markanın en ucuz modeli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!