DEAŞ mülteci kampına saldırdı: 37 ölü

Terör örgütü DEAŞ’ın, Suriye-Irak sınırı Haseke bölgesindeki mülteci kampına düzenlediği intihar saldırısında 37 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi.

DEAŞ mülteci kampına saldırdı: 37 ölü
DEAŞ mülteci kampına saldırdı: 37 ölü
GİRİŞ 03.05.2017 01:03 GÜNCELLEME 03.05.2017 01:03
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Terör örgütü DEAŞ, Suriye-Irak sınırındaki Haseke bölgesindeki mülteci kampına intihar saldırıları düzenledi. 37 kişi hayatını kaybettiği saldırının ardından bölgede çatışmaların yaşandığı belirtildi.

Suriye İnsan Hakları Gözlemevi’nden, Rami Abdül Rahman yaptığı açıklamada, "Haseke’de Iraklı mülteciler ve yerinden edilmiş Suriyelilerin yaşadığı kampın içinde ve dışında en az beş intihar bombacısı kendilerini patlattı" dedi.

YORUMLAR 5
  • mustafa laz 6 yıl önce Şikayet Et
    cehennemin dibine girin
    Cevapla
  • Sema 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlara emir ve komuta verilmiş.Hedefleri belli yeni dünya düzeni.Yavaş, yavaş müslümanları eritip yok etmek.Müslümanlar uykuda bu da onların istediği şey
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    bu şeytanın çocukları ne diye masum çoluk çocuğa bunu reva görüyorlar Allah bunları kötürüm etsin inşallah yürüyemesinler bunlar neyin kafasını yaşıyorlar islam düşmanları şeytanın askerleri alçaklığın bu kadarı bunlardan zerre kadar akıl fikir yok kime hizmet ediyorlar bunların şıhları şuhları şeytandan icazetmi alıyorlar ancak bu kadar olur ya mantığın aklın inancın bittiği nokta
    Cevapla
  • Sabit Kal 6 yıl önce Şikayet Et
    İtoğlu itlerin gücü sadece müslümanlara ve gariban halka yetiyor zaten. Ruslar, Amerikalılar, İngilizler...her türlü akvamı beşerde Müslümanları öldürüyor, onlarda Müslüman öldürüyor. Vallahi bunları ne yedirip ne içiriyorlarda bu kadar ahmak oluyorlar insanın havsalası almıyor. Allah akıl ve hidayet versin.
    Cevapla
  • ÜLKÜCÜ muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Günümüz haricisi deas katliama devam ediyor rabbim ümmeti muhammed e yardım et
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kurbanlık pazarlığı başladı! İşte büyükbaş küçükbaş hisse fiyatları...
İsrail'i korku sardı: Netanyahu her kapıyı çalıyor Biden sessiz...