CNN'den Griffin kararı

Amerikan CNN kanalının, ABD Başkanı Donald Trump'ın kesik baş maketini gösterdiği videoyu paylaşan komedyen Kathy Griffin ile olan sözleşmesini feshettiği bildirildi.

CNN'den Griffin kararı
CNN'den Griffin kararı
GİRİŞ 01.06.2017 00:15 GÜNCELLEME 01.06.2017 00:15
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Kanal yönetiminden yapılan yazılı açıklamada, "CNN, yılbaşı programı kapsamında Kathy Griffin ile olan sözleşmesini sona erdirmiştir." ifadesine yer verildi.

Trump, kesik baş maketini elinde tutarken görüntüsünü videoya kaydeden komedyen Griffin'e tepki göstermiş, Twitter'dan, "video nedeniyle çocuklarının, özellikle 11 yaşındaki oğlu Barron'un çok üzüldüğünü ve Griffin'in yaptığından utanması gerektiğini" paylaşmıştı.


Öte yandan Griffin, yeni bir video yayınlayarak, söz konusu görüntünün komik değil rahatsız edici olduğunu kabul etmiş ve Trump'tan özür dilemişti. Griffin, "Çok ileri gittim. İçtenlikle özür diliyorum." ifadelerini kullanmıştı.

Griffin, 2007 yılından bu yana Anderson Cooper ile birlikte CNN'in yılbaşı gecesi özel yayınını sunuyordu.

YORUMLAR 7
  • Y.Y 6 yıl önce Şikayet Et
    Besleyip büyüttüğunuz daeşte Suriyede Irakta binlerce masum insanı kesti , öldürdu . Peki bunların çocukları ne durumdadir katil herifler ....
    Cevapla
  • ronin 6 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye Cumhuriyeti Reis-i Cumhuruna sövmek komedyenlik,ifade özgürlüğü.Türkiye Cumhuriyeti Reis-i Cumhuruna Silah doğrultup kill Erdoğan yazan pankart ifade özgürlüğü Trump için olunca işinden kovun ,özür dilesin fayda etmesin.Sizin yalanlarınıza tüküreyim .Gavur demiş atalarımız onlara boşuna dememiş gavurluklarından demiş.
    Cevapla
  • cnn 6 yıl önce Şikayet Et
    Cnn büyük patronlara hizmet ediyor, bu ülkemizde de belirgin!
    Cevapla
  • Kafka 6 yıl önce Şikayet Et
    Artık sanatçılarıda daeşe özeniyor vay be
    Cevapla
  • barakuda 6 yıl önce Şikayet Et
    işte gerçek cnn niyeti kendinden olmayan herkezin kellesini isterler ha şöyle atın maskeleri kendiniz gibi davranın dünya sizin ne mal olduğunuzu zaten biliyor ama cnn hiçbirzaman bukadar zor durumda olmamıştı onlar için hiçbirşey yolunda gitmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
Taceddin Kutay ve küçük kızına Kadıköy'de saldırı! 28 Şubat yeniden hortladı