Rusya'dan flaş S-400 açıklaması: Hazır...

Putin’in askeri-teknik iş birliğinden sorumlu danışmanı Kojin, Rusya ile Türkiye arasında görüşmeleri yürütülen S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 12.09.2017 12:30 GÜNCELLEME 12.09.2017 13:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in askeri-teknik iş birliğinden sorumlu danışmanı Vladimir Kojin, Rusya ile Türkiye arasında S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına yönelik sözleşmenin imzalandığını ve uygulanmaya hazırlandığını bildirdi.

Kojin, TASS haber ajansına verdiği röportajda, Rusya ile Türkiye arasında görüşmeleri yürütülen S-400 füze sistemlerinin sevkiyatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kojin "Sözleşme imzalandı, uygulanmaya hazırlanıyor. Biliyorsunuz, S-400 en kompleks teknik araçlardan oluşan en karmaşık sistemlerden birisidir. Bu yüzden burada pek çok nüans bulunmaktadır." ifadelerini kullandı.

Sözleşmeyle ilgili alınan tüm kararların kesinlikle iki ülkenin stratejik çıkarlarına uygun olduğunu garanti ettiğini söyleyen Kojin, bu bağlamda Türkiye'ye baskı yapmak isteyen bazı Batılı ülkelerin tepkisini anladıklarını belirtti.

Kojin, bu sistemler için pek çok ülkenin de sırada beklediğini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • LevRok 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence Rusya bizden karşılık olarak KORAL sistemimizi istemiş olabilir. Çünkü Rusya kaynaklarından gelen bir yazı okumuştum. Burada kendi ağızlarıyla Koral ın s400 leri Suriyede tamamıyla kör ettiğini itiraf ediyorlardı. Sorunda burada. Bence s400 ler ABD ye karsı yetersiz. S500 s400 lerin eksiğini kapatan tamamlayıcı bir sistem. Bu bilgileri bilmek de önemlidir diye düsünüyorum.
    Cevapla
  • Hamidiye süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı olsun.Biran önce bizimde bu teknolojiyi öğrenmemiz lazım.
    Cevapla
  • kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    her şey vatanımız için har şeyin hayırlısı.
    Cevapla
  • TC AHMET 6 yıl önce Şikayet Et
    İlk üniteler Irak sınırı ve Ege de yerleştirilmeli
    Cevapla
  • Hazar 6 yıl önce Şikayet Et
    Haydi hayırlısı inşallah,,
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!