Avrupa'da kritik gelişme! Korkutan emir

Sırbistan lideri Vucic, ordunun teyakkuza geçirilmesini emretti.

Avrupa'da kritik gelişme! Korkutan emir
Avrupa'da kritik gelişme! Korkutan emir
GİRİŞ 29.09.2018 17:17 GÜNCELLEME 29.09.2018 17:17
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandr Vucic, Kosova özel kuvvetlerinin eylemleri nedeniyle ordunun en üst teyakkuz seviyesine getirilmesi emrini verdi.

Tanjug haber ajansının Cumhurbaşkanlığı İdaresi'nin açıklamasına dayandırdığı haberine göre Vucic, Kosova özel kuvvetlerinin eylemlerine tepki gösteren Sırbistan Genelkurmay Başkanı'na orduyu en üst teyakkuz seviyesine getirme emri verdi.

 

 

Ajans, Sırbistan İçişleri Bakanlığı'na bağlı özel birimlerin de teyakkuza geçirildiğini aktardı.

Kosova, Sırbistan'dan ayrılarak 17 Şubat 2008 tarihinde tek taraflı bağımsızlığını ilan etmişti.

10. yılını kutladığı sırada, Kosova'yı 113'ü BM üyesi ülkeler olmak üzere toplam 116 ülke tanıyordu. Kosova'nın BM'ye üye olabilmesi için 193 üyenin 3'te 2'si tarafından tanınması gerekiyor. 

YORUMLAR 25
  • Balkanlardan 5 yıl önce Şikayet Et
    3.dünya savaşı buradan çıkacakmış Fransa Rusya arası gerginlik bekleyin sonrası ateş ve duman
    Cevapla
  • GEGA 5 yıl önce Şikayet Et
    Yemen isyanlarını bastıran ve kutsal toprakları korumaya çalışan halep cephesinde ve çanakkaleye yürüyerek gelen balkan göçmenleri ve arnavut asıllı osmanlı vatandaşları en son osmanlıdan ayrılan bir millettir. Balkan coğrafyası osmanlıdır. Her zaman müslüman ve türk kalacaktır...
    Cevapla
  • Müslüman Türk 5 yıl önce Şikayet Et
    Arnavutları tanıdıkça Sırplara artık kızamıyorum.Dünya üzerinde her konuda kavga çıkaran , kendi insanıyla bile anlaşamayan , dünyaya bir tane katkısı olmayan çeteci , gaspçı ve kaçakçılık yapan kibirli bir toplumdur.Çok seven arkadaşlara tarihteki arnavut isyanlarının osmanlı imparatorluğuna verdiği zararları okumalarını isterim.2.Abdülhamid hanı tahttan indiren 3 kişiden birinin de ARNAVUT olduğunu hatırlatırım.
    Cevapla
  • Türkoglu 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen, Türkleri sevmeyen çeteci kibirli bir toplum.
    Cevapla
  • Kesinlikle doğru 5 yıl önce Şikayet Et
    Hiçkimseyi babamın oğlu diye desteklemem. Gerçekten realist ve objektif bir gözlem yapmışsın. Aynen katılıyorum sana. Bir iki tane kişi tanımayla genellemeye varan birisi de değilim. Hatırı sayılır Arnavut tanıdım. Ve birçoğunun da karakteri senin anlatıklarınla birebir örtüşüyor.
    Cevapla
  • GEGA 5 yıl önce Şikayet Et
    Arnavutları anlamayanlar Osmanlı imparatorluğunun 500 yıl nasıl ayakta kaldığını anlayamaz... Osmanlı tarihini kulaktan dolma öğrenirseniz. Abdülhamid hanı koruyan özel arnavud birliği olduğunuda bilemezsiniz...40 yıl Abdülhamid han hüküm sürdü.
    Cevapla
  • Cengaver 5 yıl önce Şikayet Et
    Adam Arnavut beyler
    Cevapla
  • Müslüman 5 yıl önce Şikayet Et
    Siz Arnavutları yanlış Anlamışsınız...
    Cevapla
  • KAMİL 5 yıl önce Şikayet Et
    Sırplar değil miydi? 1995'de Boşnakları katleden? Bu alçaklar kana doymuyor. Yine balkanlardaki müslümanlara saldırma planları yapıyorlar galiba,içimizdeki bir takım uşaklarda kendi içlerinde Arnavutlar şöyle Boşnaklar böyle diye müslümanları birbirlerine düşürüp islam düşmanlarının ekmeğine yağ sürüyorlar.
    Cevapla
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    bende almanyada kosovolalilarla calisirim, tamam kendi milliyetcilikleri var ama cana yakin insanlar vede türklerle hic problemleri yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi