Ruhani: Asla teslim olmayacağız

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, ABD tarafından dayatılan bir müzakereyi asla kabul etmeyeceklerini söyledi.

Ruhani: Asla teslim olmayacağız
Ruhani: Asla teslim olmayacağız
GİRİŞ 18.05.2019 21:40 GÜNCELLEME 18.05.2019 21:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İranlı sanatçılar ve aktivistler ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, P5+1 ülkeleri olarak bilinen Birleşmiş Milletler Güvenlik Kurulu’nun beş üye ülkesi Çin, Fransa, Rusya, İngiltere ABD’ye ek olarak bir de Almanya ile imzalanan nükleer anlaşmanın önemine ve ülke ekonomisine sağladığı katkıya işaret ederek, "ABD’nin zorbalıklarına teslim olmayacağız. Biz müzakere ve mantık ehliyiz" ifadelerini kullandı.

ABD’nin İran’ı müzakereye çektiğine dair iddiaların asılsız olduğunu belirten Ruhani, “Bugün içerisinde olduğumuz tüm zorluklara rağmen geleceğe umutla bakmaktayız ve bu zorlukları hep birlikte aşacağız. Tüm dünya güçleri el ele verseler de böylesi bir müzakereyi asla kabul etmeyiz” dedi.

İran milletinin müzakere ehli olduğunu ve üye ülkeler ile müzakerede başarılı olduklarını belirten Cumhurbaşkanı Ruhani, “Kimseden korkumuz yok ve zorbalık karşısında asla teslim olmayız” şeklinde konuştu.

 

 

YORUMLAR 5
  • HIDIR BUDUR 4 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzda "Türkiye'de ihtilal yapamadı" senin çocuklar, Venezuela'da da başaramadın "Özgürlük ve demokrasi" getireceğim numaralarını kimse yemiyor artık..Kore bile seni sallamıyor "hergün füze denemelerinde"..Koskoca ABD yönetimi "İsrail ve siyonist politikaların esiri" durumunda ..Yazık yazık..İpini koparmış boğa gibi hergün bi başka yere kovboy edasında kabadayılık yapıyorsun ama gidişat kötü ABD'nin. Ülkenin parlak geleceğini belki "siyahi" arkadaşlar yeniden inşa edebilir gelecekte kimbilir..
    Cevapla
  • Murat 4 yıl önce Şikayet Et
    Burda bazı görüş yazarların müslüman olması bile şüpheli
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Hangi dava? Dünyada üzgünüm fakat söylemek zorundayım tek teslim olmayan ülke Türkiye olduğu için hedef şaşırtma oyunları ile biz tehdit ediliyoruz. Eğer bunu görmez, bir olmaz isek Allah cc korusun bize pahalıya patlar. Siyonistler emperyalistler acımasız. Bizde merhamet var. Ölürsek şehit kalırsak gaziyiz. Haklıyız güçlüyüz ELHAMDÜLİLLAH.
    Cevapla
  • Ahmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Şah İsmail muhalifleri kaynar kazanda haslarımı. Ortadoğu'da kazan kaynıyor, İran hep kazanın dışında kalıyor ve kazançlı çıkıyor. Merakı etmeyin ABD ve İran savaşı olmaz ama kazana baskaları olacak gıbı.
    Cevapla
  • Misafir 4 yıl önce Şikayet Et
    Allah davanızı mübarek eylesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
New York Times: Kar eden Türkiye'ydi; İsrail yalnızlaşıyor
Yönetilemeyen Türk futbolunda yeni olay! 3. kez sahadan çekilme vakası