Rus uzman: Türkiye'nin tek geleceği NATO değil!

ABD’nin Rus yapımı S-400 sistemlerinin Türkiye’ye teslimatının başlamasına verdiği tepkiyi değerlendiren Rus uzman Dmitriy Yegorçenkov, Ankara’nın sadece Avrupa ve NATO ile işbirliğinin geleceği olmadığının bilincinde olduğunu belirtti.

Rus uzman: Türkiye'nin tek geleceği NATO değil!
Rus uzman: Türkiye'nin tek geleceği NATO değil!
GİRİŞ 15.07.2019 09:12 GÜNCELLEME 15.07.2019 09:12
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Rusya Halklar Dostluğu Üniversitesi Stratejik Araştırmalar ve Tahminler Enstitüsü Direktörü Dmitriy Yegorçenkov,Ekonomika Segodnya’ adlı Rus federal ekonomi ajansına verdiği demeçte ABD’nin Rus yapımı S-400 füze savunma sistemlerinin Türkiye’ye teslimatının başlamasına verdiği tepkiyi değerlendirdi.

Yegorçenkov, “Hatırladığımız üzere ABD tüm anlaşma süresi boyunca Türkiye’ye sürekli bir şekilde baskı uygulayarak kontratı, uygulaması da dahil olmak üzere şu veya bu biçimde bozmaya çalıştı. Fakat Ankara’nın S-400’lerin teslimatının öneminin bilincinde olması, bunu yapmalarını imkansız kıldı” diye konuştu.

'TÜRKİYE'NİN TEK GELECEĞİ NATO DEĞİL'

Rus uzman, Türkiye’nin sadece Avrupa ülkeleri ve NATO ile işbirliğinin bir geleceği olmadığını anladığına dikkat çekti.

Bloomberg ajansının dünkü haberinde, ABD’nin Türkiye’ye yönelik yaptırımları duyurmak için 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümünün geçmesini bekleyeceği iddia edilmişti.

YORUMLAR 8
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kesinlikle Rusyayla ittifaka devam edilmeli. Geleceğin islam ülkesi Rusya’dır. Zamanı gelince NATO ve devamına posta koyulacak
    Cevapla
  • sarp 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet tek güvencemiz NATO değil orta asyada oluşturulacak bir vahdet pakt (birlik) Çin Azerbaycan rusya iran Hindistan türkiye ve diğerleri dünyanın dengesi değişir.....
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    Evet doğrudur da siz adam değilsiniz size güven olsa da ABD ve ab' yi bir kenara çoktan atmıştık.
    Cevapla
  • TARAFINI SEÇ 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülke olarak artık tarafımızı seçmeliyiz. İkili oynamayı bırakmalıyız. Evet Türkiye natoya abd ye ve avrupaya güvenmiyor. Çünkü turkiyedeki terör ve darbeleri planlayanlar bunlar. Madem güvenmiyoruz artık natodan çıkmalıyız.
    Cevapla
  • lkjh 4 yıl önce Şikayet Et
    bu rus uzman doğru söylemiş natoya abd ve avrupa ülkelerine zorla yapışıp hiçbirşye olmamamış gibi birlik olamaznto üyeliğinden çıkmalıyız ülkeyi abd ve nato üslerinden çıkartmalıyızki güvenlik tam olsun ve onun yerine çin hindistan pakistan gibi nükleer güçlerin bu ülkede askeri üs kurmasına ve nükleer silah yerleştirmesine izin vermeliyiz özellikle kürecikteki radar füze kalkanının israili korumasını asla hazmedemiyorum
    Cevapla
  • Serdar 4 yıl önce Şikayet Et
    Niçin hep başkalarından bekliyoruz. Biz kendimiz nükleer silah yapamazmıyız. Evelallah kıralını yaparız yeterki yapmayı isteyelim ve buna inanalım.
    Cevapla
  • Ufuk 4 yıl önce Şikayet Et
    Bakış açın ,zayıf.o dediğin silahları Türkiye yapmak zorunda.o radarları Türkiye yapmak zorunda.hiçbir zaman başkalarına güven olmaz.çünkü dünyayı idare etmeye çalışan karanlık güç var.bunların gizli orduları teröristlerdir.türkiyegörünmeyen bu karanlık güç ile savaş yapmaktadır.batı ve abd bu karanlık gücün etkisi altındadır.hz İsa’ya ihanet eden havari bu karanlık gücün adamıdır.ama haç ihanet eden havariyi temsil eder.ama hristiyanların boynuna bu karanlık güç asmıştır.hristiyanlarıda kandırmışlar hz İsa’ya işaret diye.hey gidi hristiyan alemi.hainin işareti olan haç.nasıl oluyorda senin en değerli simgen oluyor.
    Cevapla
  • Ayhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl bir bakış açısı? Türkiye yi bir musubetten uzak kalmasını önerirken bir başka musibet ihtimali ne davet ediyorsun. Hani özgür ve bağımsız Ülke bakışı bu mu şimdi? İlişkileri sıcak ve canlı tutarken kimseye mecbur ve eyvallahı olmadan yoluna devam edebilmektir doğru olan. Reis in şahsında Ülkemiz de öyle yapmaya çalışıyor......!!!!!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son Dakika... Erdoğan ile Özel görüşmesi sona erdi!
TFF'nin, imza sayısı toplanamadı iddiasına Kulüpler Birliği'nden belgelerle cevap!