ABD'yi ürkütecek gelişme! Rusya resmen duyurdu

Rusya Savunma Bakanlığı, Astrahan bölgesindeki Kapustin Yar poligonundan fırlatılan Topol kıtalararası balistik füzesinin başarıyla test edildiğini duyurdu.

GİRİŞ 27.07.2019 09:49 GÜNCELLEME 27.07.2019 10:41
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, Topol kıtalararası balistik füzesinin başarıyla test edildiğini açıkladı.

 

 

Açıklamada, "26 Temmuz 2019 tarihinde, Astrahan bölgesindeki Kapustin Yar Devlet Merkez Poligonu’ndan Stratejik Füze Kuvvetleri tarafından Topol kıtalararası balistik füzesi fırlatıldı" ifadeleri yer aldı.

Savaş başlığının belirlenen hassasiyetle, Kazakistan'daki Sarı Şagan poligonundaki hedefi vurduğu aktarıldı. 

 

 

YORUMLAR 27
  • Yistif - Rize 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu bombalar gereksiz. Meteoroloji açısından en güçlü ve en donanımlı bilgi sahibi ülke dünyayı fetheder. Rüzgarları inceleyin, hangi rüzgar hangi ülkeye, hangi şehre, hangi deliğe giriyor ve hava akımı nasıl dağılıyor bilenler toz ile dünyayı yok edebilirler...
    Cevapla
  • Kamil 4 yıl önce Şikayet Et
    Abd nin gerdiği dünyanın israfına bakın. Bu kadar paralar faydalı teknolojiye ayrılsaydı şimdi bir sürü aç insan refaha kavuşurdu.
    Cevapla
  • Ha it ha köpek 4 yıl önce Şikayet Et
    İkisi de aynı
    Cevapla
  • Tevekkel 4 yıl önce Şikayet Et
    Malesef, ehven i şer için tercih gerekiyor.
    Cevapla
  • kemalat 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok ilginç olaylar oluyor kimbilir her ŞER ŞER olmaz bazen hayıra vesile olur..ABD nin Türkıye ye yaptıkları muhtemelen RUSYA için örnek oluyor ve çok sıkı ve çok fazla önlem alıyor askeri bakımından .UYANIK geçinen ABD-İSRAİL TÜRKIYE yi ve SN.ERDOGANI ezelım indırelım itibarsızlaştıralım başka adam çıkartalım TURKIYE de bize çalışsın dıye yenı parti kurduruyorlar..Bütün bunlar UYUYAN RUSYA ve ÇİN i uyandırıyor..Zira TÜRKİYEden SN.ERDOGAN giderse onlarada zararı olur bu gidişin..
    Cevapla
  • ali hasan 4 yıl önce Şikayet Et
    amerika rusya yapıyor satıyor. müslüman ülkeler alıyor.. ne hikmetse müslüman ülkeler kan revan içinde.. bazılarıda övünüyor aldık silah diye.. mantık akıl terk
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek