Hariri, Lavrov ile İsrail saldırılarını görüştü

Lübnan Başbakanı Saad Hariri, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile gerçekleştirdiği telefon görüşmesinde İsrail'in Lübnan'a düzenlediği saldırıyı değerlendirdi.

Hariri, Lavrov ile İsrail saldırılarını görüştü
Hariri, Lavrov ile İsrail saldırılarını görüştü
GİRİŞ 27.08.2019 14:20 GÜNCELLEME 27.08.2019 14:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Lübnan Başbakanı Saad Hariri, Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile telefon görüşmesi yaptı.Hariri, görüşmede İrsail’in Lübnan’a düzenlediği saldırıların tehlikeli ve son yıllarda istikrarı sağlayan 1701 kararın ihlali olduğunu nitelendirdi.

 

 

Hariri, "Ülkemdeki gerginliğin azaltılmasında Rusya’nın rolüne güveniyor ve İsrail’in ülkemin egemenliğini ihlal etmemesi gerektiği konusunda tutumuz net" dedi. İsrail Suriye, Lübnan ve Irak'ta 3 saldırı gerçekleştirmişti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • effd 4 yıl önce Şikayet Et
    rusya bu bölgede olmasaydı iran çoktan israili akdenize gömmüştü ama rusya yahudiler ve hristiyanlar israilde yaşadığından ve rusya abd gibi israili desteklediği için o yüzden iran hiçbirşey yapamıyor önü arkası hep kapalı yoksa rusyayı hitler haritadan silseydi bugün sadece büyük baş belası olarak sadece abd vardı ama maalesef rusyayla birlikte iki büyük baş belası en çok nükleer silahlara meterolojik afet doğa gökyüzü bilimleri silahlarına sahipler uzaya nükleer silahlar yerleştirmişler o yüzden iran israile hiçbirşey zamanında yapamadı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sarıyer'de korkunç olay! Taksiciyi öldürüp aracını gasbeden zanlı yakalandı
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak