Markete giden vali yardımcısının eşine çirkin hareket

ABD'nin Pennsylvania eyaletinin vali yardımcısının Brezilyalı göçmen eşi sözlü olarak saldırıya uğradı. Hafta sonu çıktığı market alışveriş sırasında yaşadığı nefret dolu saldırıda duydukları karşısında kulaklarına inanamadı.

Markete giden vali yardımcısının eşine çirkin hareket
Markete giden vali yardımcısının eşine çirkin hareket
GİRİŞ 13.10.2020 09:01 GÜNCELLEME 13.10.2020 09:03
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

51 yaşındaki Demokrat Vali Yardımcısı John Fetterman'ın karısı Gisele Barreto Fetterman, Pazar günü sözlü tacize uğradığında saatler 17:30'u biraz geçmişti. Pennsylvania’nın Second Ladysi, Pittsburgh dışındaki evinin yakınındaki bir markete alışveriş yapmaya gitti.

 

Ödeme yapmak için sırada beklerken bir kadının sürekli ona baktığını ve onu tanıdığını fark etti. Çok geçmeden kadın, Gisele Barreto Fetterman'a bağırmaya başladı: "Sen buraya ait değilsin. Seni burada kimse istemiyor. Sen buraya ait değilsin!"

Saldırı bununla da sınırlı kalmadı ve Fetterman alışverişinin ödemesini bitirip otomobiline döndüğünde de devam etti. Orta yaşlı, beyaz bir kadın olan saldırgan, Fetterman'ın aracına yaklaşarak tacizini sürdürdü. Fetterman daha sonra aracıyla bölgeden uzaklaştı.

YORUMLAR 18
  • mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    abd yaşayanlar kızılderililerin haricinde kimse oraya ait değil hepsi ordan burda devşirme
    Cevapla
  • Murat 3 yıl önce Şikayet Et
    ırkçı mahluklar, siz oraya mı aitsiniz ki? masum kanı dökerek ve haydutlukla, soykırımla yerleştiğiniz ve gasp ettiğiniz topraklara mı aitsiniz
    Cevapla
  • halo 3 yıl önce Şikayet Et
    Adilere bak sen. Sanki kendileri binlerce yıldır o topraklarda yaşıyor. 40 milyon Kızılderili yi öldürerek daha dün o topraklara çöreklendiniz, eşkiyalar.
    Cevapla
  • yalnız kurt 3 yıl önce Şikayet Et
    ABD de oturan beyazların hiçbiri o topraklara ait değil kızılderelileri katlederek o topraklara sahip oldular hepsi göçmen millet olma özelliği yok çok yakında çöker zaten
    Cevapla
  • Ali G 3 yıl önce Şikayet Et
    amerikan rüyası bitti!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ermenistan pes etti! Paşinyan resmen duyurdu: Topraklarımızı...
Kazdıkları siper İsrail askerlerine mezar oldu: Kassam keskin nişancısı vurduğunu indirdi