"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı

Afrika ülkesi Zambiya'da "Şehir dışına gidiyorum" diyerek evden çıkan adam, yasak aşk yaşadığı kadına düğün yaparken karısına yakalandı.

"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı
"Şehir dışına çıkıyorum" diyen adam, sevgilisine düğün yaparken karısına yakalandı
GİRİŞ 14.10.2020 17:59 GÜNCELLEME 14.10.2020 17:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Zambiya'da Abraham Muyunda isimli adam sabah evden çıkarken eşine iş gereği şehir dışına çıkacağını ve birkaç gün gelemeyeceğini söyledi.

"O ADAM BENİM KOCAM"

Abraham, evden çıkıp sevgilisi ile nikah töreninin yapılacağı kiliseye sırtında bebeği ile gitti. Abraham'ın eşinin kulağına sevgilisi ile nikah töreni yaptığı dedikoduları gelince, eşi koşarak kiliseye gitti. Kocası ve sevgilisini damatlık ve gelinlik içinde gören eşi, "Nikahı durdurun, orada duran adam benim kocam" diye bağırdı.

İYİ GEÇİNDİKLERİNİ SÖYLEDİ

Bir anda karısını karşısında gören Abraham yaşadığı şok nedeniyle ellerini yanaklarına götürdü. Gelin ise olay karşısında hiç tepki göstermedi. Abraham'ın eşi, ağır hakaretlerde bulunduktan sonra sinirli bir şekilde nikahı kıymakta olan papazın yanına doğru giderek, "Bu adam benim kocam. Boşanmadık" dedi. Kadın, kocası ile tartışmadığını, iyi geçindiklerini, böyle bir olayın neden meydana geldiğini bilmediğini söyledi.

HAKKINDA SORUŞTURMA AÇILDI

Yerel kaynaklar, gelinin Abraham'ın evli olduğunu bildiği halde kendisi ile evlenmeyi kabul ettiğini açıklarken, devlet memuru olan Abraham hakkında yasak olan iki eşlilik suçundan soruşturma açılacağını ve suçlu bulunması durumunda yedi yıl hapis cezası alabileceğini söyledi.

YORUMLAR 9
  • haydar dünen 3 yıl önce Şikayet Et
    dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan oldu şimdi yedi yıl hapiste abaza olacak
    Cevapla
  • Caner 3 yıl önce Şikayet Et
    Tövbe tövbe tövbe
    Cevapla
  • Selim 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte islamda dini nikah öncesi resmi evlilik işlemleri bunun için önemlidir.Çünkü resmi kayıt olmadan sadece gayri resmi nikah buna benzer su-i istimallerin oluşmasına sebep olur.Olan kadına olur.
    Cevapla
  • gurhan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofyam çokı doğru bir tespit. Ne güzel çarpıtmışlar işi. Sen uçkuruna sahip çıkama, ondan sonra dini de bu pis işe alet et. Sonra ondan bundan duyarak, okumadan araştırmadan dini öğrenenler bunları savunurlar.
    Cevapla
  • Hacı Mehmet'e cevap 3 yıl önce Şikayet Et
    Eğer nikah sünnet olsaydı zina yapan sadece sünneti terketmiş olurdu. Nikah Farz olduğu için zina yapmak haram oluyor.
    Cevapla
  • Adem 3 yıl önce Şikayet Et
    Ayasofya, çok bildiğini sanan bir zavallısın
    Cevapla
  • Hacı Mehmet 3 yıl önce Şikayet Et
    İslamda Resmî nıkah farzmı yoksa sünnetmi hocam
    Cevapla
  • Bilal Ammar 3 yıl önce Şikayet Et
    Bunun neresi suistimal İslam yönetim sistemi olsa zaten erkek için Allah 4 evlilik hakkı vermiş yaratıcı 4 hak verdiği kişinin hanımı olarak Allah'ın verdiği hakkı yasak mı edecek
    Cevapla
  • AYASOFYAM 3 yıl önce Şikayet Et
    eger islami dogru yasamaz isen haklisin ve dogru yasamaz isen zaten mümin olamazsin dinimizce esinden izin almada ikici evlilik haramdir ikincisi alacaginiz ikinci esiniz fakir düskün veya korunmasiz olmasi da sarttir öyle benim karim artik güzel degildiye olmuyor o isler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü