Avrupa'da skandal: Müslüman çocuklar pedofili ailelere verildi

Avrupa'da giderek yayılan İslamofobi'nin bir yenisi de İsveç'te yaşandı. Stockholm'de çocukları ellerinden alınan Müslümanlar, sosyal hizmetler kurumunu protesto etti.

Avrupa'da skandal: Müslüman çocuklar pedofili ailelere verildi
Avrupa'da skandal: Müslüman çocuklar pedofili ailelere verildi
GİRİŞ 08.02.2022 17:30 GÜNCELLEME 08.02.2022 17:30
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İsveç'in başkenti Stockholm'de çocukları ellerinden alınan Müslüman ebeveynler, sosyal hizmetler kurumunu protesto etti.

Parlamento önünde bir araya gelen aileler hükümetin duruma el koymasını ve çocuklarının geri verilmesini istedi.

Göstericiler, ellerinde "Çocuklarımızı geri verin", "Yavrularımız elimizden alındı, haksızlığa maruz kaldık", "Adalet istiyoruz" yazılı pankartlar taşıdı.

Suriyeli anne-babanın feryadı: İsveç hükümeti 5 çocuğunu alıkoyduSuriyeli anne-babanın feryadı: İsveç hükümeti 5 çocuğunu alıkoydu

Burada grup adına yapılan açıklamada, çocukların çoğunluğunun istenmeyen ailelere verildiği belirtildi.

"BAZI ÇOCUKLAR PEDOFİLİ AİLELERE VERİLDİ"

Açıklamada, "Bazı çocuklarımız pedofili ailelere verildi. Cinsel şiddete uğrayan, koruyucu aile tarafından çıplak resimleri çekilip sosyal medyada yayımlanan çocuklarımız var. Adalet istiyoruz, çocuklarımızı bize vermiyorsanız uygun ailelere verin." ifadeleri kullanıldı.

2017'de 5 çocuğu alınan Suriyeli Diab Talal ve eşi Amal Şeyho da gösteride hazır bulundu. Çocukları ellerinden alınan bazı anneler gösteri sırasında gözyaşlarını tutamadı.

Öte yandan sosyal hizmetler kurumu tarafından yapılan açıklamada ise çocuklara kötü davranıldığı ve şiddet uygulandığı için çocukların ailelerden alındığı iddia edildi.

YORUMLAR 12
  • Misafir 2 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim bu olayı müslümanların uyanışına vesile etsin
    Cevapla
  • şahin 2 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman olarak sadece seyrediyoruz. Gücümüz varmı? Var ama birlikte olursa var. Biz müslümanlar olarak tek vücut olmazsak, daha böyle çok haberler duyarız.
    Cevapla
  • ismet 2 yıl önce Şikayet Et
    Şu İnsanlığa Bak Şu Medeniyete Bak Ailelerin Sudan Bahane ile Cocuklari Elinde Alip Nereye Veriyor Şu Barbarliga Bak
    Cevapla
  • Sabır 2 yıl önce Şikayet Et
    Avrupanin istanbul gibi feth edilmesi yakındır. Seytanin usaklari bilmiyorlar ki zulumun artmasi demek Allah C.C askerlerinin gondermesi yakın oldugunun gostegesidir. Ruslardan saglam bir darbe alacaklar once. Allah bunlari birbirne kirdırirda ne oldugunu anlamayadan Fatih in torunlari romayı alir ingiltereyi yerle bir ederler. Az sabır
    Cevapla
  • Yavuzhan 2 yıl önce Şikayet Et
    Dünyayı başlarına yıkmak farz bu durumda. Bir ailenin çocuğunu elinden almak da ne demek oluyor. Tamamen kötü niyetli bir uygulama
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, Özgür Özel ile görüşecek! Tarih belli oldu
Son dakika: Erdoğan ile Bahçeli arasındaki sürpriz görüşme sona erdi!