Rusya'dan Ukrayna'ya hassas güdümlü füze saldırısı

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ediyor. Rusya'nın Karadeniz Filosu'nda bulunan gemilerden Ukrayna topraklarına Kalibr füzeli saldırı düzenlendi.

Rusya'dan Ukrayna'ya hassas güdümlü füze saldırısı
Rusya'dan Ukrayna'ya hassas güdümlü füze saldırısı
GİRİŞ 07.04.2022 13:12 GÜNCELLEME 07.04.2022 13:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Rusya Savunma Bakanlığı, Rus donanmasına ait Karadeniz Filosu’nun Ukrayna topraklarındaki hedeflere dört kez Kalibr seyir füzesi saldırısında bulunduğunu duyurdu.

GÜDÜMLÜ FÜZE SALDIRISI

Rusya Savunma Bakanlığı bugün yaptığı açıklamasında “Karadeniz Filosu fırkateyninin mürettebatı, Ukrayna topraklarındaki kara hedeflerine Karadeniz'den dört kez Kalibr seyir füzesi fırlattı” ifadelerini kullandı.

Bakanlık, Ukrayna topraklarındaki hedeflerin askeri altyapı olduğunu ileri sürdü.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • TR54 - Sakarya 2 yıl önce Şikayet Et
    Milli güvenligimizin olmazsa olmazi hasebiyle, Türkiye bu tür Teknolojilere tez zamanda ulasir dilegimizle : Hypersonik Motor yapimi ve kullanim becerisine sahip oluruz insallah !!!! kim ne derse desin, Rusya'nın Füze Teknolojisine hayranım arkadas !! ____ ==>>
    Cevapla
  • Dede 2 yıl önce Şikayet Et
    Rusyanin fuzeleri bizi tehtin ediyor bu fuzeleri vuracak hava savunmasi geliştirmeliyiz yoksa yoketiliriz bagimsizlik silah ve uretim de zapon ya anladi atop bombasi atildihinda birde geç kalmayalim nukleher fuze yapalim açil
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Netanyahu'yu tutuklanma korkusu sardı! Dünya liderlerine seslendi
Kudüs şehidi Hasan Saklanan ile ilgili ilk bilgilere Haber7 ulaştı!