Norveç Prensesi, şaman nişanlısı uğruna kraliyetten ayrıldı

Norveç Prensesi Martha Louise, resmi kraliyet görevlerini bırakıyor. Louise, şaman nişanlısıyla alternatif tıp alanında çalışmayı planlıyor.

Norveç Prensesi, şaman nişanlısı uğruna kraliyetten ayrıldı
Norveç Prensesi, şaman nişanlısı uğruna kraliyetten ayrıldı
GİRİŞ 10.11.2022 17:37 GÜNCELLEME 10.11.2022 17:37
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

51 yaşındaki Norveç Prensesi Martha Louise, Covid-19’u iyileştirdiğini iddia eden şaman nişanlısı Durek Verrett ile birlikte çalışmak için Norveç Kraliyeti’ni bırakıyor.

Daily Star’ın haberine göre, söz konusu haberin Norveç Kraliyet Ailesi’nin popülaritesinin düşmesinden sorumlu olduğu söyleniyor.

Hakkında çeşitli eleştiriler bulunan ve kanserin bir seçim olduğunu iddia eden “Spirit Hacking” isimli bir kitabı bulunan 47 yaşındaki Verrett, kendini “manevi guru” olarak tanıtıyor.

Meleklerle konuşabileceğini iddia eden Prenses Louise, Norveç Kralı V. Harold’dan geçen geleneklere uygun olarak unvanını koruyacak.

Daha önce 2002’de kahin olarak çalışmaya başladıktan sonra “Majesteleri” unvanını kaybetmişti, daha sonra ticari çalışmalarında kraliyet unvanlarını kullanmamayı kabul etti.

“Araştırmaya dayalı bilginin öneminin farkında olduğunu”  söyleyen Prenses, aynı zamanda “sıcak bir el, bir akupunktur iğnesi ve bir kristalin buna katkı sunabileceğini” belirtmenin önemli olduğunu düşünüyor.

Norveç Kraliyet Ailesi ve Prenses Louise tarafından yapılan ortak açıklamada, kendisinin ve şamanın ticari işlerde Kraliyet Ailesi ile herhangi bir ilişkiye girmekten kaçınacaklarını belirtildi.

Abdurrahman Koç Haber7.com - Editör
Haber 7 - Abdurrahman Koç
YORUMLAR 8
  • Teker 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu sapık yabancı değil kendi hakkında olsa kimse tepki vermez ho ho ne komik adam derler sanki daha önceki danat cok mu Iyi idi yada gelinlerinin geçmişi çok mu temiz ne zaman yabancı girdi sistemi bozar oldu ülkeye belki bunların yıllık masrafları 5 milyar kr bir de iki katı para istiyor halka verir iken nokta kadar zam
    Cevapla
  • vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    yürrü bee durret kim tutar seni sağlam basıcan bu hayatta sağlamsa LASSA
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    ırkçılık yapıyoruz diyememislerde ..
    Cevapla
  • Gasap haydo 1 yıl önce Şikayet Et
    Gara oğlan şaman oğlan
    Cevapla
  • Kul insan 1 yıl önce Şikayet Et
    Kraliyetler ve aileleri yakında yok olacaklar inşaAllah. Dünya uyandı yakında ayaklanması patlak vurur. Dünyada yönetim kolaylaştı. Paralar neden halka Millete akmasın da kral kraliçe ailesi ve küresel yahudi Hristiyan sermayeye aksın ha. Seçimli Devlet başkanı daha da ileri online referandum sistemi seçim mümkün görünüyor. Saltanat devri , üstün aile kandırmacasına son. Yakında görürsünüz.
    Cevapla
  • Vatandaş 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet kraliyet aileleri yok olacak ama bunun sebebi dünyanın uyanması değil. Sistem kurucuları kuaracakları yeni sistemde bu makamlara ihtiyaç duymuyorlar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ürünlerinde dışkı çıkan Nestle’nin bebek mamasında yeni skandal!
MİT'ten Hakurk'ta nokta atışı operasyonlar: 15 terörist etkisiz hale getirildi