Almanya'da 'PKK' hamlesi!

Dortmund'da dün akşam saatlerinde düzenledikleri gösteri sonrası taşkınlık yaptıkları ve çevredeki Türklere saldırdıkları gerekçesiyle terör örgütü PKK yandaşlarına yönelik soruşturma başlatıldı.

Almanya'da 'PKK' hamlesi!
Almanya'da 'PKK' hamlesi!
GİRİŞ 29.12.2022 06:20 GÜNCELLEME 29.12.2022 06:20
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Polis açıklamasında, 320 PKK yandaşının katıldığı gösteri sonrasında, gruptan 20-25 kişinin çevredekilerle sözlü tartışmaya girdiği, polisin müdahalesiyle olayların büyümeden yatıştırıldığı belirtildi.

Sosyal medyadaki görüntülerin devlet güvenlik servisince bilindiği ve soruşturmada kullanıldığını belirten Dortmund polisi, huzuru bozmak ve fiziksel şiddete başvurmakla ilgili soruşturma başlatıldığını, görgü tanıklarının kendilerine başvurmasını istedi.

Sosyal medyada, bir grup PKK yandaşının ellerindeki bayrak direkleriyle bir ya da birkaç kişiye saldırdıkları ve taşkınlık yaptıklarına ilişkin görüntüler yer alıyor.

KAYNAK: AA
Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 11
  • Zafer 1 yıl önce Şikayet Et
    almanlar amerikanin usagi hic birsey cikmaz isimlerin yazip hemen birakirlar
    Cevapla
  • mahsusa 1 yıl önce Şikayet Et
    bu alçaklar tespit edilmeli..!illaki yazın türkiyeye geleceklerdir,gereğini devletimiz yapsın,istihbaratımız bunları tespit etmeli..!
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Daha durun bakalım ab keyifle sizi izleyeceğiz
    Cevapla
  • SARÌYERLÌ 1 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada bildiğim kadar Yürüyüş yasağı var hiç bir şekilde yürüyüş yapılamaz diye yasaklar var.
    Cevapla
  • Mehmet Turgut 1 yıl önce Şikayet Et
    Bu günler iyi günleriniz daha bekleyin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunan şarkıcı Marina Satti, İsrailli yarışmacı Eden Golan'ı mimikleriyle protesto etti
İstanbul'da ekmeğe zam: Gramajı da düşürüldü