Alevlerin sardığı binanın duvarı bir anda yıkıldı

Avustralya'nın Sydney kentinde alevlerin sardığı bir binanın üst katındaki duvar aniden yıkıldı. Yangına 100 itfaiye erinin müdahale etti ve kısa sürede söndürüldü. Bir itfaiyecinin kolundan hafif yaralandığı olayda can kaybı olmadı.

Alevlerin sardığı binanın duvarı bir anda yıkıldı
Alevlerin sardığı binanın duvarı bir anda yıkıldı
GİRİŞ 25.05.2023 15:34 GÜNCELLEME 25.05.2023 15:34

Avustralya'nın Yeni Güney Galler eyaletinin başkenti Sydney'in Surry Hills bölgesinde 6 katlı bir bina ile bitişiğindeki 2 katlı binada yangın çıktı.

Eyaletin itfaiye servisinden yapılan açıklamada, yangına 20 itfaiye aracı ile 100 itfaiyecinin müdahale ettiği ifade edildi.

Alev topuna dönen binanın en üst katındaki duvarın büyük bir gürültü ile yıkılması paniğe yol açtı.

Yangının binalara sıçramasından endişe edilmesi nedeniyle çevredeki binalar hızlı bir şekilde tahliye edildi. Binanın önünde park halindeki bir araç da küle döndü.

Yangın nedeniyle en yüksek alarm seviyesine geçilirken, alevlerin sardığı binaların boş olduğu belirtildi.

Bir itfaiyecinin kolundan hafif yaralandığı olayda can kaybı olmadı.

KAYNAK: İHA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj