Maduro'dan dikkati çeken Türkiye ve Erdoğan paylaşımı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 'Göreve Başlama Töreni'ni ve Türkiye'den görüntüler paylaştı.

Maduro'dan dikkati çeken Türkiye ve Erdoğan paylaşımı
Maduro'dan dikkati çeken Türkiye ve Erdoğan paylaşımı
GİRİŞ 05.06.2023 07:47 GÜNCELLEME 05.06.2023 07:47
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, Twitter hesabından paylaştığı klipte, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen törene, Ankara ve İstanbul'dan görüntülere yer verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tören sırasında Devlet Başkanı Maduro'ya teşekkür ettiği cümleleri klipte gösteren Maduro, "Venezuela ve Türkiye, hakların refahı ve ikili ilişkilerin daha da derinleştirilmesi için birlik içinde hareket ediyor. Kardeşim Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı döneminin yeni aşaması çerçevesinde, Türkiye Cumhuriyeti refah yolundadır. Bağlılık, Egemenlik ve Demokrasi!" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi girişinde eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu tarafından karşılandığı görüntüleri takipçileriyle paylaşan Maduro, ayrıca Erdoğan'ın miting görüntülerini ve halkın sevinç anlarını klipte gösterdi.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 7
  • Trtr 10 ay önce Şikayet Et
    Hepsine değil sallama katar hep yanımızdaydı.
    Cevapla
  • adam 10 ay önce Şikayet Et
    Emperyalistlere karşı Reisimiz gibi dik duran, adam gibi adam Maduro...
    Cevapla
  • Hamza 10 ay önce Şikayet Et
    Venezuela'ya başarılar dilerim,beraber çetin yollardan yürüyelim,böyle dostane bir ülke zor bulunur...Nicolas Maduro'ya selamlar,herzaman yanımızda durdu o güzel insan,Allah onu müslümanlıkla şereflendirsin !!!
    Cevapla
  • imaj 10 ay önce Şikayet Et
    bütün arap devletlerine bedel
    Cevapla
  • Halim hasan 10 ay önce Şikayet Et
    Maduro can dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Biden'dan Filistin'e destek gösteri hakkında açıklama
İsmailağa liderini yurt dışına götürmeye çalışmışlar! İkinci Gülen vakası böyle önlenmiş