Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Rutte'nin yerine adaylığını ilan etti

Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz, Mark Rutte'nin yerine liberal sağ çizgideki VVD'nin (Halkın Özgürlük ve Demokrasi Partisi) lideri olmak istediğini açıkladı.

Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Rutte'nin yerine adaylığını ilan etti
Türk düşmanı Dilan Yeşilgöz, Rutte'nin yerine adaylığını ilan etti
GİRİŞ 13.07.2023 09:35 GÜNCELLEME 13.07.2023 09:36
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Hollanda Güvenlik ve Adalet Bakanı Dilan Yeşilgöz, seçimler sonrası istifa ederek siyaseti bırakacağını açıklayan mevcut Başbakan Mark Rutte'nin yerine liberal sağ çizgideki VVD'nin (Halkın Özgürlük ve Demokrasi Partisi) lideri olmak istediğini açıkladı. 

BAŞÖRTÜSÜNÜ YASAKLAMIŞTI

Göreve gelir gelmez ilk işi polis memurlarının başörtüsü takmasını yasaklamak olan Tuncelili Dilan Yeşilgöz'ün babası teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın yakın dostu.

ODASINDA ‘ERMENİ’ FOTOĞRAFI

Türkiye karşıtlığı ile öne çıkan Yeşilöz’ün önünde poz verdiği duvardaki kadın fotoğrafı kendisi hakkında önemli fikirler sunuyor.

Fotoğrafta, 106 yaşındaki Ermeni bir kadın, elinde AK-47 kalaşnikof silah tutuyor. Bu fotoğraf, Ermenistan'ın Karabağ'daki iddiaları için sembol bir fotoğraf niteliği taşıyor.

Zeynep Gül Haber7.com - Editör
Haber 7 - Zeynep Gül

Editör Hakkında

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun oldu. İstanbul Ticaret Üniversitesi’nde Medya ve İletişim Sistemleri bölümünde yüksek lisans yaptı. Meslek hayatına Yeni Şafak’ta başladı. 10 yıl gündem ve dış haberler editörlüğü yaptı. Halen Marmara Üniversitesi Radyo, Sinema ve Televizyon bölümünde doktora öğrenimi görmektedir. Ocak 2023'ten bu yana Haber7.com'da ‘Dış Haberler Editörü’ olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 25
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Bunun babasi turkiyede aranan bir teroristti dhkpc li olan bunun babasi hala hollandada yasiyor bu hain yahudileri savunuyor onlarla icli disli yasiyor hollanda yahudiler tarafindan yonetilen bir ulke bunlarla arkadas olursan yukselirsin o da islami muslumanlari turkleri kotulemekle oluyor bu kadar hizli yukselisinin nedeni bu bu kadin turk degildir ermenidir butun kokleri haindir
    Cevapla
  • Vatandas 9 ay önce Şikayet Et
    Yaziklar olsun o Hollandada yasayan Türk Halkina,sonucta bu kadin onlarin oyu ile bu safhaya geldi.Besle kargayi Oysun Gözünü meselesi.
    Cevapla
  • vatandas 9 ay önce Şikayet Et
    Bu kadinin atalarida Ermeni asillidir,kripto Ermenilerinden.Bunlardan binlercesi 1915de Rus ,Osmanli savasi sorasi,Türkiyede kalan veya ozamanki osmanli tebaisi olarak kalan Ermeniler,Ermenistana dönmeyip orda kalanlardandir.Genellikle Tunceli (Dersim) de o havalide kalip din degistime catisi altinda kalan (alevil) olarak bilinen topluluktur.Ermeni Patriginin sözleri söyle bilinen gizli
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Hollandada yüzbinlerce Türk yaşıyor.Siyasette bukadar çabuk yükselmek ancak bunun gibi altyapısı olanlara nasip olur.İnşallah o makama yükselemez.
    Cevapla
  • Diyarbakır 9 ay önce Şikayet Et
    Alçak kafir terörist. Allah seni kahretsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeliler kızdıracak hamle! Galatasaray TFF'den talep edecek
 Aynı kentte 2 kilometre mesafede sıcaklık farkı 12 derece!