Terör elebaşları Brüksel'deki gösteride ortaya çıktı

Terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki elebaşlarından Zübeyir Aydar ve Adem Uzun, Belçika'nın başkenti Brüksel'de Avrupa Parlamentosu önünde teröristbaşı Öcalan için düzenlenen gösteride ortaya çıktılar.

Terör elebaşları Brüksel'deki gösteride ortaya çıktı
Terör elebaşları Brüksel'deki gösteride ortaya çıktı
GİRİŞ 26.07.2023 16:35 GÜNCELLEME 26.07.2023 16:35
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin kırmızı listede aradığı teröristler Aydar ve Uzun, terör örgütü PKK'nın elebaşı Öcalan lehine yapılan gösteriye katıldı.

Brüksel'deki gösteride terörist elebaşı Öcalan'ın fotoğrafının bulunduğu pankartlar açıldı ve PKK lehine sloganlar atıldı.

Bazı Avrupa ülkelerinden sivil toplum kuruluşu ve belediye temsilcilerinin katıldığı gösteride, Öcalan'a destek açıklamaları yapıldı.

Kırmızı bültenle aranan terör örgütü PKK'nın Avrupa'daki elebaşlarından Adem Uzun ve Zübeyir Aydar'ın uzun yıllardır Belçika'da yaşadığı biliniyordu.

Aydar, ABD tarafından 2009'da, Uzun ise 2011'de "Özel Olarak Belirlenmiş Uyuşturucu Kaçakçısı" ilan edilmişti.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 11
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Mit ne yapar
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Nato yuzunden ulkemiz ne hale geldi birakin bu hayelleri nato demek amarika demek turkiyede malesef kucuk amarika ne istedigimizi bilemeyen ulke haline geldik hergelene muttefik deyip yetistiriyoruz gururumuz nerde kaldi sorarim size
    Cevapla
  • Morelli 9 ay önce Şikayet Et
    Muttefik dedigimiz avrupanin gercek yuzunu gorun isveci natoya alip avrupadan selbest vize bekleyen reis gor avrupanin kime kucak actigini turklere vize bile vermeyen avrupa hainleri vatandaslik veriyor artik anlayin bunlari bize bunlardan dusman olur kendimize aldatmayalim gercekleri gormemezliten gelmeyelim reis gor bunlari
    Cevapla
  • Kurdi 9 ay önce Şikayet Et
    Avrupanın eli,böyle terörist yetiştirme barındırma konusunda engellenmeli.yalnızca bizimle biraz zaman alır başka ülkelerle ortak çalışmalar yapılır
    Cevapla
  • Turancılar 9 ay önce Şikayet Et
    NATO toplantısında finlandiya ve isveç üyeliği görüşüleceğine pkk ya destek veren ülkeleri görüşselerdi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Bursa'da 3 sokak köpeği 3 çocuğa saldırdı: Hastaneye kaldırıldılar!