Kolombiya’da 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem

Kolombiya’da 6.1 ve 5.6 büyüklüğünde peş peşe iki deprem meydana geldi. Başkent Bogota’da hissedilen depremlerde halk kendini sokaklara attı.

GİRİŞ 17.08.2023 21:43 GÜNCELLEME 17.08.2023 21:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kolombiya, peş peşe yaşanan depremlerle sallandı. Kolombiya Jeoloji Servisi tarafından yapılan açıklamada, 6.1’lik ilk depremin yerel saatle 12.04’de El Calvario kasabasında meydana geldiği aktarılarak, ilk depremden 13 dakika sonra Villavicencio şehri yakınlarında ise 5.6 büyüklüğünde ikinci bir depremin meydana geldiği ifade edildi.

Başkent Bogota’da da hissedilen depremler nedeniyle halk kendini sokağa atarken, depremlerde şu ana kadar herhangi bir can kaybı ya da hasarın bildirilmediği açıkladı.

 

KAYNAK: İHA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 3
  • Malatya lı 8 ay önce Şikayet Et
    Abey kıyamet yaklaştı Deprem ler çoğaldı eskide bir deprem olurdu biterdi şimdi Arka Arkaya geliyor bizler Binlerce yıl önce söylenen kıyamet zamanını yaşayacak olan Nesilleriz heralde kıyamete şahitlik edeceğiz Allah imanla gitmeyi nasip etsin inşallah
    Cevapla
  • 14533 8 ay önce Şikayet Et
    Yıkıcı depremler neden hep 3. Dünya ülkelerinde oluyor acaba neden Abd de veya avrupada neden olmuyor?
    Cevapla
  • Kıyamet gününde 8 ay önce Şikayet Et
    E Türkiye gibi mezardan ev yapmıyor kıyamet alametleri
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bedeni eridi, azmi sapasağlam... Ebu Ubeyde’de 200 günde büyük değişim
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...