Hizbullah'tan Aksa Tufanı ve savaş açıklaması! Resmen ilan ettiler!

Irak'taki Hizbullah'ın Sözcüsü Cafer Hüseyin, Aksa Tufanı operasyonuna katıldıklarını açıkladı. Hüseyin, "İsrail'le savaşa girdiğimiz ilan ediyoruz" dedi.

GİRİŞ 19.10.2023 02:13 GÜNCELLEME 19.10.2023 11:49
Bu Habere 407 Yorum Yapılmış

Son dakika Hizbullah haberleri: Irak'taki Hizbullah'ın Sözcüsü Cafer Hüseyin, Aksa Tufanı operasyonuna resmen katıldıklarını açıkladı.

'SAVAŞA GİRDİĞİMİZİ İLAN EDİYORUZ'

Hüseyin, "Mescid-i Aksa Tufanı operasyonuna katıldığımızı ve savaşa girdiğimizi ilan ediyoruz. Bugün ilk şehitlerimizi verdik. Direniş savaşçıları sahaya indi ve saldırılarını Amerikan üslerine yöneltti. Operasyonlarımız devam edecek." dedi.

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 407
  • Abdulbaki Yeşil 6 ay önce Şikayet Et
    Bu bence Iran 'ın Hamas üzerinden Suni Islam ile Israil i savastırma ve özellikle Türkiyenin önünü kesme planı. İran Azerbaycan üzerinden ve Suriye de sıkıntılı Hamas harakiri yaparak Israil ile Suni müslümanları savastirip Iran aradan sıyrılacak. Allah her türlü oyunlarını bozsun başlarına geçirsin.
    Cevapla
  • izzettin 6 ay önce Şikayet Et
    ABD ve beraberindekiler kafaya koyduğu her yere sudan bahanelerle veya yalan bahanelerle saldırıdı. Veya saldırttı. Sırada ne yaparsa yapsın Türkiye Cumhuriyeti devleti var. Hazır olmalı, kimseyi suçlamak yerine birlik beraberlik içinde olmak en iyisidir. Aliya İzzet Begoviç, Türke mektup lütfen okuyunuz dinleyiniz...
    Cevapla
  • Afk 6 ay önce Şikayet Et
    Kim inanır?
    Cevapla
  • Bize ne 6 ay önce Şikayet Et
    Kadir inanır
    Cevapla
  • Bayburt lu 69 6 ay önce Şikayet Et
    İran'da güneş açsa şemsi yenin altına girmek lazım düşündürücü
    Cevapla
  • osman58 6 ay önce Şikayet Et
    Hayret .İran ve Hizbullah ilk defa Müslümanlara karşı değil de israile karşı çıkmış. Şaşırdım.
    Cevapla
  • Zülfikar 6 ay önce Şikayet Et
    Biraz araştır lütfen
    Cevapla
  • Antepli HC 6 ay önce Şikayet Et
    Almanlar yahudilerle kanka değil, siyonistlerin esiri oldu; Alman halkı yahudilerden nefret eder. Yahudileri katleden Almanlar fakat cezasını çeken Filistinliler. Madem bu kadar çok seviyorlar yahudileri kendi topraklarında bir yahudi devleti kursalardı ya! İsrail devleti Almanyada kurulsaydı bugün Alman halk oluk oluk kanlarını akıtıyor olurdu!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de teknik direktör kıyımı! İnanılmaz rakam...
Yerli uçak gemisinde ilk adım: Türkiye'nin savunma gücünü artıracak...