Hamas, ABD'li anne-kız iki rehineyi serbest bıraktı!

Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları, ABD'li iki rehineyi serbest bıraktığını açıkladı.

Hamas, ABD'li anne-kız iki rehineyi serbest bıraktı!
Hamas, ABD'li anne-kız iki rehineyi serbest bıraktı!
GİRİŞ 20.10.2023 22:11 GÜNCELLEME 20.10.2023 22:11
Bu Habere 39 Yorum Yapılmış

Son dakika Hamas haberleri: İsrail, Hamas'ın başlattığı "Aksa Tufanı" operasyonu sonrası Filistin'deki katliamı sürüyor. Hamas'a bağlı İzzedin El Kassam Tugayları, ABD'li iki rehineyi serbest bıraktığını açıkladı.

HAMAS ABD'Lİ İKİ REHİNEYİ SERBEST BIRAKTI

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları tarafından sosyal medya hesabı üzerinden yapılan açıklamada, Gazze’de esir tutulan ABD vatandaşı anne ve kızın serbest bırakıldığı duyuruldu.

'AMACIMIZ BİDEN'IN İDDİALARININ ASILSIZ OLDUĞUNU DÜNYAYA KANITLAMAK'

Hamas, anne ve kızın insani nedenlerden dolayı serbest bırakıldığı belirtildi. Açıklamada ayrıca, bu adımla el- Kassam Tugayları’nın amacının, “Biden ve faşist yönetiminin iddialarının yanlış ve asılsız olduğunu Amerikan halkına ve dünyaya kanıtlamak” olduğu ifade edildi.

KAYNAK: İHA
Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 39
  • Han 6 ay önce Şikayet Et
    Ey mücahid kardeşlerim. Bütün dünya ABD'nin nasıl bir şeytan olduğunu biliyor.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 ay önce Şikayet Et
    Yine de onlar inanmak istediklerine inanacak ,çünkü kalpleri mühürlü, göğüslerinde taş taşıyorlar diyeceğim ama taş bile yeri geliyor un ufak oluyor ,taşdan da beterler
    Cevapla
  • vatandaş. 6 ay önce Şikayet Et
    Dünya liderleri bu dünyaya birbirimizi öldürmeye gelmedik.Dünyanın milletleri insanları uyanın.Neyapıyorsunuz.Herkes kardeş olmalı ne iyin peşindesiniz.İnsanlığa dünyaya ahiretinize zarar veriyorsunuz..Silah tüccarları ceplerini kanlı parayla dolduruyor.Uyanın.Aklımız yokmu.Neyin peşindesiniz.
    Cevapla
  • adaletli 6 ay önce Şikayet Et
    asıl düşman amerikadır onun şeytani planlarıdır..amerikayı içten yıkmak lazım ,orada basını iyi kullanmak lazım zenci -beyaz kışkırtıcılığı ve ukraynaya verilen yardımların silah şirketlerinin kasasına girdiğini söylemel ve halkı hükümetine karşı kışkırtmak lazım.
    Cevapla
  • Burak 6 ay önce Şikayet Et
    Abd esir bıraktınız diye insafa geleceğini sanmıyorum ama insanlık açısından iyi birsey
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
Hakim Ziyech iddiası: Al-Shabab'a gidecek! Galatasaray'a piyango vurdu