Hamas, Elon Musk'ı Gazze'ye davet etti!

Hamas yöneticilerinden Usame Hamdan, ABD'li milyarder Elon Musk'ı İsrail'in saldırıları sonucu oluşan yıkımı görmesi için abluka altındaki Gazze Şeridi'ni ziyaret etmeye çağırdı.

GİRİŞ 28.11.2023 22:24 GÜNCELLEME 29.11.2023 10:40
Bu Habere 92 Yorum Yapılmış

Hamdan, Beyrut'ta düzenlediği basın toplantısında Musk'ın dün İsrail'e yaptığı ziyarete ilişkin konuştu.

Türkiye'den Elon Musk açıklaması! İsrail'in algısı çürütüldüTürkiye'den Elon Musk açıklaması! İsrail'in algısı çürütüldü

"MUSK'I GAZZE'Yİ ZİYARET ETMEYE DAVET EDİYORUZ"

Musk'ı, İsrail saldırıları sonucu yaşanan yıkımı görmesi için Gazze'ye davet eden Hamdan, "Gazze halkına yapılan katliamların ve yıkımların boyutlarını objektiflik ve inandırıcılık standartlarına uygun olarak görmek için kendisini (Musk) Gazze'yi ziyaret etmeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Elon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandıElon Musk, İsrail'e boyun eğdi! Gazze için kan donduran sözler! Tüm dünya ayaklandı

ELON MUSK NETANYAHU İLE İNCELEMELERDE BULUNMUŞTU

Elon Musk, dün İsrail'i ziyaret etmiş ve Başbakan Binyamin Netanyahu ile 7 Ekim'de Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayı mensuplarının saldırısına uğrayan Kfar Aza beldesinde incelemelerde bulunmuştu.

ABD'li milyarder İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog ve Başbakan Netanyahu ile de görüşmüştü.

Haaretz: Musk'ın ziyareti Yahudilere alaycı bir ihanetHaaretz: Musk'ın ziyareti Yahudilere alaycı bir ihanet

Elon Musk'tan Gazze kararı! İsrail'in baskılarına dayanamadıElon Musk'tan Gazze kararı! İsrail'in baskılarına dayanamadı

 

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 92
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Adam sanmıştık ama tırt çıktı.
    Cevapla
  • zafer42 5 ay önce Şikayet Et
    Elen Musk eger adamsa Gazzeyi ziyaret edip gercekleri görüp, Medyanin karsisina cikip gercekleri de Anlatir
    Cevapla
  • Misafir 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi bakalım iyi korkut. muslar bunu. bunun fabrikası. Türkiye. kurul masin Çinliler gibi andolu adları başka modeller. çıkarı uydularida. Kazakistan bay konurdan. atarız. ve o 2 astironot için öden parayingeri alın iskeri iptal edin. yasal haklar. varsa. ve. Türkiye. biran önce. şu. 37. şu. 57. Kıbrıs Türk cumhuriyetine alsın ordan. sadece. Rus silahları. olsu. biz2 li oyniyalim.
    Cevapla
  • aaa 5 ay önce Şikayet Et
    adam paranın korkusundan israile gitti. mazlumun yanına gider mi?
    Cevapla
  • ismail. 5 ay önce Şikayet Et
    Hadi sana diyor musk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan Refah açıklaması
Yeni 17-25 Aralık mı? Ankara Emniyeti'nde AK Parti'ye kumpas iddiası