İsrailli bakan katliamı havadan izledi

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail ordusunun yeniden saldırı başlattığı Gazze Şeridi'ndeki bombardımanı, savaş helikopterinden izledi.

İsrailli bakan katliamı havadan izledi
İsrailli bakan katliamı havadan izledi
GİRİŞ 01.12.2023 20:46 GÜNCELLEME 01.12.2023 20:48
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

İsrail Savunma Bakanı Yoav Gallant, İsrail ordusunun yeniden saldırı başlattığı Gazze Şeridi'ndeki bombardımanı, savaş helikopterinden izledi.

İsrail Savunma Bakanlığının yaptığı yazılı açıklama ve paylaştığı görüntülere göre, Gallant, 1,7 milyon insanın yerinden edildiği abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarını, helikopterle havadan takip etti.

Gazze'ye saldırı planlarını kendisinin onayladığını paylaşan Gallant, "Bu sabah saatlerinde, bu saldırıların büyüklüğü hem İsrailliler tarafından görüldü hem de Hamas tarafından hissedildi." ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 21
  • On Emir 4 ay önce Şikayet Et
    Şeytan ayetleri kitapları değişmedikçe yeryüzünde huzur olmayacak
    Cevapla
  • Kabil ve Habil 4 ay önce Şikayet Et
    Hani Rabbin meleklere, ben yeryüzünde mutlaka bir halife yaratacağım demişti. Demişlerdi ki: Orada bozgunculuk edecek ve kan dökecek birini mi yaratacaksın? Biz, sana hamd ederek noksan sıfatlardan arılığını söylemede, seni kutlamadayız ya; ben, sizin bilmediğinizi bilirim demişti. Bakara suresi 30. ayet
    Cevapla
  • uveys 4 ay önce Şikayet Et
    Allah'ın laneti gazabı üzerinde olsun ey Yahudi musveddesi
    Cevapla
  • HALİM 4 ay önce Şikayet Et
    Kafir oğlu kafir katil şaron gibi yataklarda 2 sene böğürü böğürü ölemeyip ardından,Cehennemin dibi olan, Hutema da, ebedi eteş sutunlarına zincirli azap çekceksin goca kafir.
    Cevapla
  • Fatih 23 4 ay önce Şikayet Et
    Her şeyden haberdar ve gören Allah'ım bir gün sizin gibi zalimleri elbette cazasız bırakmayacak Katil siyonist İsrail yahudi teröristleri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!
Sakarya Gaz Sahası'yla 1,8 milyon hanenin doğal gaz ihtiyacı karşılanabilecek