İsrail askerlerine soğuk duş! Operasyonda şoke oldular, ağır kayıplar verdiler...

İsrail askerleri Gazze'de başarısız bir rehine kurtarma operasyonu gerçekleştirdi. Kassam Tugayları'ndan yapılan açıklamada İsrail askerlerinin öldüğü ve yaralandığı, ekipmanlarına da el konulduğu duyuruldu.

GİRİŞ 09.01.2024 06:20 GÜNCELLEME 09.01.2024 10:57
Bu Habere 163 Yorum Yapılmış

Filistin direniş hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, İsrail güçlerinin rehine kurtarma operasyonuyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı. 

Açıklamada İsrail güçlerinin, Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Gazze kentinde gerçekleştirdiği rehine kurtarma operasyonunun "başarısız" olduğu belirtildi.

EKİPMANLARINA EL KONULDU

Kassam Tugayları, operasyon bölgesinde düşman unsurlarla çatıştıklarını ve çatışma sonucunda İsrail güçlerinin öldüğü ve yaralandığı belirtildi.

Ayrıca kurtarma operasyonunda bulunan İsrail askerlerinin ekipmanlarına da el konulduğu duyuruldu.

Konuyla ilgili olarak İsrail ordusundna şimdiye kadar bir açıklama yapılmış değil. Kassam Tugayları geçtiğimiz ay da başarısız bir rehine kurtarma operasyonu yapıldığını duyurmuştu.

Yapılan açıklamada çıkan çatışmada kurtarılmaya çalışılan esirlerden birinin öldüğü, israil askerlerinden de ölenler ve yaralananlar olduğu açıklanmıştı. İsrail ordusu, daha sonra bu operasyonun başarısız olduğunu doğrulamış ve 2 askerin ağır yaralandığını bildirmişti.

Bahadır ALEMDAR Haber7.com - Editör
Haber 7 - Bahadır ALEMDAR

Editör Hakkında

Trabzon’da dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. Bahçelievler Anadolu Ticaret Meslek Lisesinde ‘Web Programcılığı’ bölümünden mezun oldu. Yüksek öğrenimini, Atatürk Üniversitesinde ‘Yeni Medya ve Gazetecilik’ mezunu olarak tamamladı. Gazeteciliğe ilk adımını 2011 yılında attı. 12 yıllık profesyonel meslek hayatında SEO içerik ve muhabirlik de dahil olmak üzere ağırlıklı olarak gündem, dünya, ekonomi, spor ve teknoloji kategorilerinde birçok haber ve röportaja imza atarak galeri ve video hazırladı. Bahadır Alemdar, meslek hayatına Haber7.com'da aktif olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 163
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Fransa'nın Rafael uçaklarında üretim hatası ile çıkan uçuş kokpit gösterge otonmatik kalkış iniş fonksiyon eksikliği hatası 2024 yılı güncellemesini otomatiğe bağlı sağlamadığı dan satış yaptığı Yunanistan'dan uçakları geri çağırmış ucajlatdaki akşam hatası uçuslarda düşmeye sebep olacağı bildirilmis Yunan panikte
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Akam saatlerinde birleşik krallık a ait bir savaş gemisi aldığı belirsiz bir füze ateşiyle kizildenizde batmış
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    ABD bu gece veya bir kaç gün içinde tusunami ve kasirga ile göçebilir
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    İsrail de lider değişikliği Fransa ile aynı olacak bı anda olacak
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Paranın fazla olması değil kimde olması değil , paranın nasıl kullanıldığı önemli Siyonistler bunu en iyi başaran mahluklar
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Yeşili bedava basıyorlar gerisi hikaye yeşil bittiği an biterler. Bu zamana kadar yok şöyle bir millet askeri böyle ordusu savunması şöyle insanı öyle felan balon sönmeye başladı artık
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'de değişim: 2K formülü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i bugün kabul edecek