Kumrulara yem atan kadına 1500 avro para cezası!

İspanya'nın Kanarya Adaları grubundan Tenerife'de belediye, sokakta kumruları besleyen bir kadına 1500 avro para cezası verdi.

Kumrulara yem atan kadına 1500 avro para cezası!
Kumrulara yem atan kadına 1500 avro para cezası!
GİRİŞ 09.01.2024 22:24 GÜNCELLEME 09.01.2024 22:24
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Tenerife Belediyesi, yaptığı yazılı açıklamada, "birden fazla kez sokaktaki kumru kuşlarına yem atarak belediye yönetmeliğini ihlal ettiği gerekçesiyle" bölgede yaşayan bir kadına 1500 avro para cezası verildiğini duyurdu.

Halk sağlığı sorunları yaratabileceği için kamuya açık alanlarda hayvan besleyen kişilere yaptırım uygulamaya devam edileceği belirtilen açıklamada, belediyenin şehir yöneticisi olarak sorumluluğunu yerine getirdiği vurgulandı.

Tenerife'de, hayvanların korunmasını ve sahiplendirilmesini düzenleyen belediye yönetmeliği, kamuya açık alanlarda bulunan herhangi bir hayvana, idari izin olmadan yem veya yiyecek verilmesini yasaklıyor.

 

KAYNAK: AA
Muhammet Binici Haber7.com - Gece Editörü
Haber 7 - Muhammet Binici

Editör Hakkında

İstanbul Şişli'de doğan Muhammet Binici, Anadolu Üniversitesi Radyo Televizyon Programcılığı ve Spor Yönetimi bölümlerini bitirdi. Eğitimine, İstanbul Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünde devam etmektedir. Gazeteciliğe 2012 yılında yerel haber siteleri ve yerel gazetelerde başladı. Gündem, Magazin alanlarında editör-muhabirlik yaptı. 2016 yılında Yeni Akit Gazetesi'nde bir yıl muhabirlik yaptıktan sonra, 2020 Eylül itibariyle Haber7'de 'Gündem Editörü' olarak görevine devam etmektedir.
YORUMLAR 14
  • gök börü 3 ay önce Şikayet Et
    Türkiye'de mama üreticileri mama satabilmek için sokak eylemcileri ile işbirliği içinde yoksa yıllardır bu eylemciler nerdeydi
    Cevapla
  • Herşey vatan için. 3 ay önce Şikayet Et
    Elin gavuru deriz ama kuralları nasıl uyguluyorlar bırakın hayvana yem vermeyi memlekette o kadar yabancı sığınmacı varki birçoğu ya trafik lambalarında yada işlek yaya yollarında dilencilik yapıp toplum huzurunu bozuyor ve rahatsızlık veriyorlar biz daha bunların önlemini alamıyoruz
    Cevapla
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Bizimkiler köpekleri besleye besleye azman gibi yaptı. İnsan sağlığını bırak hayatı tehlikede. Kimsenin umurunda değil
    Cevapla
  • Misafir Ankara 3 ay önce Şikayet Et
    Dışkısını yapıyor diyelim Kaka ALLAH CC ondan razı olsun isimli bir sahabe var,duyarlı olalım.Araştırın bu isim neden kullanılır anlayacaksınız.
    Cevapla
  • çağrıbey 3 ay önce Şikayet Et
    eğitim şart
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...
Beşiktaş'ta çok sayıda araç birbirine girdi! Ortalık savaş alanına döndü