İsrail medyası Netanyahu'nun üstünü çizdi: Bu saatten sonra ondan hayır beklemeyin

İsrail basını, Başbakan Binyamin Netanyahu liderliğindeki hükümetin Gazze Şeridi'ndeki saldırılarında "ne yapacağını bilmediğini" ve Netanyahu'dan 'vizyon, liderlik, cesaret ya da hakikat beklenmemesi gerektiğini' belirtti.

İsrail medyası Netanyahu'nun üstünü çizdi: Bu saatten sonra ondan hayır beklemeyin
İsrail medyası Netanyahu'nun üstünü çizdi: Bu saatten sonra ondan hayır beklemeyin
GİRİŞ 28.01.2024 22:27 GÜNCELLEME 29.01.2024 00:40
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Dahlia Scheindlin'in Haaretz gazetesi için kaleme aldığı "İsraillilere şu an Gazze'deki Filistinli kayıplarını sormayın" başlıklı yazıda, İsraillilerin yaklaşık yüzde 90'ının öldürülen ve yaralanan Filistinlilerin "tamamen ya da kısmen haklı gerekçelerle" hedef alındığını savunduğu ankete işaret edildi.

İsrail'in anketlere değil bir lidere ihtiyacı olduğu belirtilen yazıya göre, ülke, "işgalin ve çatışmanın geleceği konusunda" tarihte örneği olmayan bir liderlik başarısızlığına şahit oluyor.

İsrail hükümetinin Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın 7 Ekim saldırısından önceden haberdar olmadığı gibi saldırı sonrasında da ne yapacağını bilmediğine işaret edilen yazıda, savaş kabinesinin ise Gazze Şeridi'ne saldırıların "esirlerin kurtarılması ya da ölmelerine mi yardımcı olduğu" konusunda karar veremediği değerlendirmesinde bulunuldu.

Netanyahu'nun Filistin devletinin kurulmasına karşı çıktığı hatırlatılan yazıda, "Netanyahu, çatışmanın uzun vadeli geleceği için hiçbir şey sunmuyor. Hiç kimse Netanyahu'dan vizyon, liderlik, cesaret ya da hakikat beklememeli." ifadesine yer verildi.

KAYNAK: TRT HABER
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 7
  • TEBRİKLER 3 ay önce Şikayet Et
    Ne güzel oyalıyorsunuz!
    Cevapla
  • T.C vatandaşı 3 ay önce Şikayet Et
    İsraillilere biz bir şey sormuyoruz ama siz Hamas'ın elinden serbest bırakılanlara sorun nasıl davranildi diye sizin sorununuz evet netenyahu ve siyonist düşünce adam kafayı yemiş ve illa ortalık karışsın diye bakıyor sizin galiba sonunuz siyonlariniz yüzünden olacak beladan başınız kurtulmayacak büyük bir ihtimalle
    Cevapla
  • Aysegul 3 ay önce Şikayet Et
    Eeeey netanysu soysuz kopeekii oldurdugun kadinlarin cocuklarin ruhlari senin en yakin zamadaaa veci sekilde gebereceginin isaretidir gebermeye haziir ook soysuz kopeeeeeek
    Cevapla
  • Misafir14 3 ay önce Şikayet Et
    Esad gibi olacak galiba. Herkes gittiğine oynayacak ama adam gitmeyecek.Gidicisin diyenler dımdızlak ortada kalacak. Niye gitsin ki?Adam tüm Yahudilerin isteğini yerine getiriyor. Her Gün onlarca müslümanı katlediyor.Filistinlileri aç susuz bırakıyor,6 bin filistinliyi hapise atıyor.Yahudiler bunları yapanı niye göndersin?
    Cevapla
  • Cenk 3 ay önce Şikayet Et
    Kendi vatandaşını vurarak öldüren başka bir ülke yoktur. Karambole helikopterle öldür emri veren netenyahu teröristtir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bombalı saldırı hazırlığındaki DEAŞ'lı yakalandı
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!