Hamas'ın önerisini reddeden Netanyahu büyük savaşın fitilini ateşledi! Alçakça sözler

Son dakika haberi... Hamas'ın ateşkes önerisine karşı çıkan işgalci İsrail'in Başbakanı Binyamin Netanyahu, Gazze Şeridi'nde yerinden edilmiş Filistinlilerin sığındığı Refah bölgesine saldırı hazırlığı için orduya emir verdiklerini duyurdu.

Hamas'ın önerisini reddeden Netanyahu büyük savaşın fitilini ateşledi! Alçakça sözler
Hamas'ın önerisini reddeden Netanyahu büyük savaşın fitilini ateşledi! Alçakça sözler
GİRİŞ 07.02.2024 21:08 GÜNCELLEME 07.02.2024 21:56
Bu Habere 99 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, Hamas'ın ateşkes teklifine ilişkin ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından basın toplantısı gerçekleştirdi.

"EMİR VERDİK"

Soykırım suçlusu Netanyahu, ateşkes ve karşılıklı esir takası teklifi sunan Hamas'ın isteklerini kabul etmenin İsrail için yeni bir kıyıma yol açacağını savunarak, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah kentine saldırıya hazırlanması için orduya emir verdiklerini söyledi.

Gazze'nin güneyinde 1 milyondan fazla yerinden edilmiş Filistinli sivilin sığındığı Refah kentine ilişkin şu sözleri sarf etti:

"İsrail ordusuna, (Gazze'nin güneyi) Refah ve merkezdeki kamplarda saldırıya hazırlanması için emir verdik"

"GAZZE KASABI" KOLTUĞUNU KAYBETMEMEK İÇİN DAHA ÇOK MÜSLÜMAN KANI İSTİYOR!

Gazze Şeridi'ndeki İsrailli esirlerin ailelerine seslenen Netanyahu, Hamas'ın taleplerinin "gerçek dışı" olduğunu savunarak, askeri baskıyı sürdürmenin esirleri getirmek için tek seçenek olduğunu, Hamas'ın taleplerini kabul etmenin esirleri serbest bırakmayacağını, "bilakis yeni bir kıyıma yol açacağını" ileri sürdü.

1 AY İÇİNDE SAVAŞI KAZANACAKLARINI İDDİA ETTİ

İsrail Başbakanı Netanyahu, Gazze'ye yönelik saldırıların birkaç ay içinde sonuç vereceğini iddia ederek hedeflerinden dönmeyeceklerini kaydetti.

Hamas'a karşı zafere yakın olduklarını Blinken'a aktardığını dile getiren Netanyahu, bu zaferin Orta Doğu'da yansımaları olacağını vurguladı.

KAYNAK: AA
Erhan Ceylan Haber7.com - Editör
Haber 7 - Erhan Ceylan

Editör Hakkında

Marmara Üniversitesi İşletme Fakültesi'nin İşletme bölümünden mezun oldu. Yeni medyaya 2015 yılında adım attı. Yakın siyasi tarih, yönetim ve politik süreçlere olan ilgisi bu mesleğe başlamasındaki en önemli etken oldu. Sırasıyla Star, Güneş, Akşam ve A Haber'de gündem ve politika editörlüğü görevinde bulundu. Her türlü dezenformasyonun olduğu, Hakikat ötesi siyasetin (Post truth politics) yaşandığı günümüz dünyasında, tahrif edilen olguları savunmak, temiz bilgi aktarımına yardımcı olmak ve kamuoyunun dijital-medya okuryazarlığını geliştirmek üzere çaba gösteriyor. Dijital medya kariyeri Haber 7'de devam etmektedir.
YORUMLAR 99
  • Misafir 3 ay önce Şikayet Et
    sizin varsa hesabınız Allah'ımızındavardır elbet bir hesabı YA'RAB sen herşeyi ğörüb ğözetensin bunların hepsi sini tersine döndür ne olduğunu bile bile anlayamasınlar kökünü kurut ya rabb Amiiin Allah'ım
    Cevapla
  • Abdullah 3 ay önce Şikayet Et
    Dünyada rezil rüsva olasın, parçalarını vahşi kuşlar kemirsin alçak zalim. Ahirette zaten cehennemin dibini boylarsın inşaAllah.
    Cevapla
  • Koli 3 ay önce Şikayet Et
    Holokost tarihte olmadı Batının uydurması!!!
    Cevapla
  • Yusuf 3 ay önce Şikayet Et
    Allah'ım bitsin ne olur!!!
    Cevapla
  • misafir 3 ay önce Şikayet Et
    Allah itrail ve itrail ile iş birliği yapan herkesin belasını versin müslümanlar ölmüş olmalıdır ki israil bu soykırımı yapıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Müjdat Gezen yine saçmaladı, Müslümanları hedef aldı
Slovakya Başbakanı Fico’ya suikast anının görüntüsü ortaya çıktı!