Netanyahu: Çaba gösterecek kadar rehine hayatta

Hamas'ın elindeki rehinelerle ilgili konuşan İsrail Başbakanı Netanyahu, "Verdiğimiz çabaları hak edecek kadar rehine hayatta" dedi.

GİRİŞ 11.02.2024 18:16 GÜNCELLEME 11.02.2024 19:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD merkezli Fox News'e verdiği röportajda, Joe Biden'ın İsrail'in "askeri müdahalesinin" aşırı olduğu yönündeki sözlerinden bu yana ABD başkanıyla konuşmadığını açıkladı.

Netanyahu, "Başkan Biden'ın savaşın başından bu yana İsrail'e verdiği desteği takdir ediyorum. Bununla tam olarak neyi kastettiğini bilmiyorum" dedi. 

Netanyahu ayrıca öldürülen her bir Hamas üyesine karşılık bir sivilin öldürüldüğünü öne sürerken, "Verdiğimiz çabaları hak edecek kadar rehine hayatta" diye konuştu.

İsrail Başbakanı Benjamin Netanyahu Pazar günü yaptığı açıklamada, ABD Başkanı Joe Biden'ın İsrail'in Hamas'a verdiği askeri karşılığın "aşırı" olduğu yönündeki açıklamalarından bu yana kendisiyle konuşmadığını söyledi.

KAYNAK: NTV
Emrah Konak Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrah Konak

Editör Hakkında

1992 yılında Erzurum'da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Erzurum'da, lise öğrenimini Rize'de, lisans öğrenimi ise Atatürk Üniversitesi'nde tamamladı. Halihazırda Nevşehir Hacı Bektaş Üniversitesi'nde yüksek lisans öğrenimine devam ediyor. Meslek hayatına 2015 yılında başlayıp birçok haber sitesi ve televizyon kanalında farklı pozisyonlarda görev aldı. Şu an meslek hayatına haber7.com'da "Editör" olarak devam ediyor.
YORUMLAR 2
  • Ahmet 2 ay önce Şikayet Et
    7 ekimden bu yana 30 bin masumu öldürdün öldürmeye devam etmek istiyorsun. Sonunda Gazzede Filistinliyi bitiremezsin. Biri ölür binleri doğar çünkü bu insanlar Gazzeyi vatan bilmişler.
    Cevapla
  • Malazgirt 1071 2 ay önce Şikayet Et
    Terörist netenyahu cehennem evin olacak merak etme. Senin terörizmin sana fayda sağlamayacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İngiltere'den Hamas sürprizi! Teklifi duyurdular: Umarım kabul ederler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İBB'ye Edanur tepkisi