Maduro'dan ülkeden ayrılan Venezuelalılara çağrı

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, yurt dışına göç eden vatandaşlarına ülkeye dönmeleri çağrısı yaptı. Maduro, Venezuela'nın "haksız yaptırımlara" maruz kaldığı için halkının ülkeyi terk etmek zorunda bırakıldığını ifade etti.

Maduro'dan ülkeden ayrılan Venezuelalılara çağrı
Maduro'dan ülkeden ayrılan Venezuelalılara çağrı
GİRİŞ 29.02.2024 11:38 GÜNCELLEME 29.02.2024 12:14
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro, yurt dışındaki Venezuelalı göçmenlerin korunması ve onlara yardım edilmesi için özel proje üzerinde çalıştıklarını söyledi.

Maduro, ülkesine yönelik devam eden ABD yaptırımlarını hatırlatarak tüm ekonomik ambargoların kaldırılması halinde en geç bir yıl içinde Venezuelalıların ana vatanlarına dönebileceğine inandığını kaydetti.

Yurt dışına göç eden Venezuelalılara seslenen Maduro, "Göçmenler, topraklarına geri dönmeli, ülkenin onlara ihtiyacı var. Ana vatana dönen kardeşlerimiz için kapsamlı sosyal programlar hazırlıyoruz. Dünyanın çeşitli yerlerinde yaşayan Venezuelalılar, oldukça zor ekonomik koşullarda yaşıyor." dedi.

Devlet Başkanı Maduro, Venezuela'nın haksız yaptırımlara maruz kaldığı için halkının ülkeyi terk etmek zorunda bırakıldığını ifade etti.

KAYNAK: AA
Erkan Talu Haber7.com - Dış Haberler Editörü
Haber 7 - Erkan Talu

Editör Hakkında

Elazığ'da doğan Erkan Talu; ilk, orta ve lise öğrenimini Ayvalık'ta tamamladı. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, "Sanat Tarihi" bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında gazetecilik üzerine çok sayıda eğitim alıp okumalar yaptı. Habercilik kariyerine "muhabir" olarak Kanal 7'de başladı. Kanal 7'de hem iç hem de dış basını takip eden ekipte yer alarak "Ana Haber"e bültenler hazırladı. Kanal 7'de çalıştığı dönemde, Ülke TV için haberin yanı sıra VTR, DSF ve program içerikleri üretti. 2017 ortasında Haber7'ye geçti. Kariyerini, "Haber7 Dış Haberler Editörü" olarak devam ettiriyor.
YORUMLAR 9
  • Horlama 1 ay önce Şikayet Et
    ABD vahşeti her yeri sarmış... Tüm ülkeler ekonomik tuzağa düşürülmüş dolar silahı yok edilmelidir
    Cevapla
  • Antalya 1 ay önce Şikayet Et
    ABD Her yerde Eşkiyalık vede zulüm yapıyor, Elbet bir gün bu iş kendilerine döner
    Cevapla
  • Misafir 1 ay önce Şikayet Et
    Arkanda Koskocaaa Başkan Erdoğan Ve Türk Milleti Var Maduro
    Cevapla
  • recep 2 ay önce Şikayet Et
    Şafakda çık yola
    Cevapla
  • Dış göç 2 ay önce Şikayet Et
    Biz sülalecek oraya göç edip hayvancılık yapmak istiyoruz.Bir TÜRK klanı oluşturabiliriz.Nasıl yapmalıyız?
    Cevapla
  • Bayram 1 ay önce Şikayet Et
    Dostum yapılacak şey belli uçak bileti alacaksın gidiş dönüşlü gelip bakacaksın ülkeyi hangi şehiri istiyorsan ben Venezuela da yaşıyorum hayvancılık iyi olan yerleri var burda koyun fiyatları 100 dolar dana fiyatları 400 500 600 dolar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kenya’da baraj çöktü: 42 ölü
Dikkat çeken rakamlar! Ülke ülke kişi başına düşen araç sayısı belli oldu