Gazze'de acı bilanço! Son rakam açıklandı

İsrail ordusunun, halkı aç ve susuz bırakıp yardımların ulaşmasını engelleyerek insani bir felakete yol açtığı Gazze Şeridi'ne 7 Ekim 2023'ten bu yana düzenlediği saldırılarda hayatını kaybeden Filistinlilerin sayısı 32 bini aştı.

Gazze'de acı bilanço! Son rakam açıklandı
Gazze'de acı bilanço! Son rakam açıklandı
GİRİŞ 22.03.2024 20:36 GÜNCELLEME 22.03.2024 20:37
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığından yapılan açıklamada, İsrail'in Gazze Şeridi'ne 168 gündür sürdürdüğü saldırılara ilişkin bilgi verdi.

İsrail güçlerinin son 24 saatte Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında 82 Filistinlinin daha hayatını kaybettiği, 110 Filistinlinin yaralandığı belirtildi.

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda yaşamını yitirenlerin sayısının 32 bin 70'e, yaralı sayısının da 74 bin 298'e ulaştığı bildirildi.

Mehmet Küçükkahveci . Haber7.com - Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
Haber 7 - Mehmet Küçükkahveci .

Editör Hakkında

Orta ve lise eğitimini Kayseri'de tamamladı. Üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Coğrafya bölümünde tamamladı. 2008 yılında Haber7.com'da gazetecilik mesleğine ilk adımını attı. 15 yıllık profesyonel editörlük kariyerinde tüm kategorilerde görev yaptı. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü' olarak devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Aciz Kul 1 ay önce Şikayet Et
    Reis ABD ile konuşsa deseki "Halkımın tahammül sınırını aştı bu mesele ya İTRAİL'i durdur yada ben giriyorum gerekirse seninlede savaşırım kopacaksa kopsun kıyamet" Emin olun O an Durur bu soykırım ve şimdilik 67 sınırlarında bağımsız Filistin kurulur sonrasında Allah Kerim
    Cevapla
  • Vatandaş 1 ay önce Şikayet Et
    Ne olacak böyle ne olacak . Açıklıktan ölen bebekler biz müslümanları hareket geçirip cihat yapmayacaksak. Batsın bizim müslümanlığımız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin'den açıklama! Üniversite sınavlarında yeni dönem
Yunanistan'ı korkutan gelişme...Türkiye'yi durdurmak için rekor bütçe